Moon Knight bewijst dat hij de engste Avenger is in verbazingwekkende cover art

Rahzzah's variant cover van Moon Knight #7 illustreert waarom hij een van de meest angstaanjagende Marvel helden is, door zijn immense vermogen tot geweld te tonen.

Een variant cover voor Moon Knight #7 is onthuld, die de handelsmerk van de eenmalige Avenger’s ongehoorde brutaliteit laat zien. Het nummer komt uit in januari 2022, geschreven door Jed Mackay en geïllustreerd door Federico Sabbatini. De cover is het werk van artiest Rahzzah. Rahzzah’s eerdere werk voor Marvel bestaat uit titels als Luke Cage, Weapon X, en The Punisher Annual #1.

Moon Knight Commics

Jed Mackay’s run op Moon Knight begon in januari 2021 en heeft een meer ingetogen kijk op het personage.

De serie komt voort uit de Age of Khonshu gebeurtenis, waarin de titulaire Egyptische maangod probeerde de wereld over te nemen, alleen maar om te worden gestopt door zijn dienaar, Moon Knight.

Echter, hoewel vervreemd, is Marc Spector nog steeds Khonshu’s dienaar, en heeft de missie van de God om nachtreizigers te verdedigen overgenomen door het opzetten van een congregatie genaamd Midnight Mission, waar hij verzoeken om zijn hulp aanneemt.

Marvel’s solicitaties voor dit nummer beloven een verhaal waarin Moon Knight zal neerdalen in New York City op zoek naar bloed, maar zal moeten vechten door de super-criminele onderwereld om de persoon die hij zoekt te vinden.

Dit wordt weerspiegeld in Rahzzah’s variant cover die werd getweet door Ross Hutchinson van Comic Watch met de beeldspraak die een goede hoeveelheid geweld suggereert.

Zowel de variant cover als de standaard cover, getekend door Cory Smith, tonen Moon Knight’s kalme en verfijnde “Mister Knight” persoonlijkheid in het heetst van de strijd, wat suggereert dat dit ook het geval zal zijn in het verhaal zelf.

Veel Moon Knight kunst leunt echt op het contrast tussen het wit van het kostuum en de zwartheid van de nacht waarin de held patrouilleert.

Interessant en mooi, deze variant cover ondermijnt die verwachting door zowel de vloer als de muur grimmig wit te maken, gebruikmakend van de huid op Mister Knight’s armen en het bloed op zijn kostuum om het oog op hem te vestigen, terwijl de schaduw van de gekapte Moon Knight die uit hem projecteert zijn intimiderende aura benadrukt.

De ene bewuste crimineel die wegloopt van de beruchte dodelijke Moon Knight geeft het beeld ook een dynamische kwaliteit het illustreert succesvol de angst die de burgerwacht heeft opgewekt en het verdere geweld dat hij van plan is toe te brengen.

Moon Knight Cover Art
Moon Knight Cover Art

De variant cover geeft een sterke indruk dat Moon Knight #7 de Vuist van Khonshu zal tonen in een gewelddadige staat die een nietje is geworden van het personage. Het benadrukt het idee dat Moon Knight echt een van de meer angstaanjagende antihelden is die de Avengers hebben gerekruteerd. We kunnen alleen maar hopen dat hij dat geweld niet te ver laat gaan als het verhaal in januari uitkomt.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Moon Knight bewijst dat hij de engste Avenger is in verbazingwekkende cover art

Rahzzah's variant cover van Moon Knight #7 illustreert waarom hij een van de meest angstaanjagende Marvel helden is, door zijn immense vermogen tot geweld te tonen.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)