Disney Plus Elke Anime die eraan komt Ontdek ze Nu

Disney Plus heeft een nieuw rooster vrijgegeven van Aziatisch-Pacifische inhoud die tegen 2023 zal worden uitgebracht. Hier zijn de vier nieuwe anime die naar het streaming platform zullen komen.

Disney Plus is het nieuwste streamingplatform dat meedoet aan het anime-spel en hier is elke anime die naar de streamer komt. Nu Disney+ zich voorbereidt om in november 2021 meer markten in de regio Azië-Pacific – Zuid-Korea, Taiwan en Hongkong – te betreden, wil de mediagigant meer Aziatisch-Pacifische programmering toevoegen aan zijn rooster. Bovenop de K-drama’s, J-drama’s en documentaires, zullen vier nieuwe originele anime te zien zijn op Disney Plus.

Terwijl anime zoals My Hero Academia en Demon Slayer het anime-genre in de mainstream brengen, hebben steeds meer Amerikaanse bedrijven Japanse en Japans-achtige animatie omarmd.

Netflix sprong in de anime-markt met originele anime zoals Record of Ragnarok, Devilman Crybaby, en The Seven Deadly Sins.

Sony Pictures Entertainment – dat al Funimation en Aniplex bezit, twee grote spelers in het anime-spel – heeft onlangs Crunchyroll gekocht, een van de grootste anime- en mangadistributeurs in de Verenigde Staten.

Disney Plus heeft met Marvel’s What If…? en Star Wars: Visions al bewezen dat het in staat is om een succesvolle tekenfilmserie te maken. Nu probeert het zijn hand in de anime markt.

Tot nu toe is er nog geen bevestiging over wanneer de vier nieuwe anime de internationale markten zullen bereiken.

Alle vier de series zullen naar verwachting in 2022 in Japan op Disney+ verschijnen, maar het is onbekend wanneer deze titels in de Verenigde Staten en andere landen beschikbaar zullen zijn om te streamen.

Toch hebben anime-liefhebbers een aantal grote titels om naar uit te kijken van Disney Plus.

Inhoudstafel

Disney Plus: Black Rock Shooter: Dawn Fall

Black Rock Shooter: Dawn Fall

Disney Plus Black Rock Shooter: Dawn Fall is een reboot anime gebaseerd op de populaire Japanse franchise Black Rock Shooter.

De serie is ontstaan uit karakterconcepten van de artiest Ryohei “Huke” Fuke in 2007. Het hoofdpersonage, Black Rock Shooter, is een mysterieus 15-jarig meisje met een stralend blauw oog en een oversized kanon dat tot 20 stenen per seconde kan schieten.

Wat begon met Huke die een meisje met een wapen wilde tekenen, ontwikkelde zich tot een franchise nadat een videoclip animatie voor Supercells Vocaloid Hatsune Miku nummer “Black Rock Shooter” viral ging.

Na meerdere anime en video game adaptaties, keert Black Rock Shooter terug voor een nieuwe serie.

Tot nu toe is er weinig informatie vrijgegeven over Disney+’s anime reboot serie, die de huidige Hollywood trend van geanimeerde reboots en spinoff shows volgt.

De officiële website heeft een release aangekondigd in de lente van 2022, maar er is geen informatie over de cast of het plot van Black Rock Shooter: Dawn Fall.

Eerdere adaptaties van Huke’s kunst hebben geprobeerd om een plot te bieden voor zijn karakter concepten, draaien rond Mato Kuroi, Yomi Takanashi, en hun vrienden als de middelbare scholieren werden gedwongen om tegen elkaar te vechten als virtuele avatars in een alternatieve realiteit.

Hoewel het mogelijk is dat de reboot een soortgelijk plot oppikt, kan het gat van tien jaar tussen de anime van 2012 en 2022 betekenen dat de serie toe is aan een opknapbeurt.

Disney Plus: Summer Time Rendering

Summer Time Rendering

Disney Plus Summer Time Rendering is een Japanse anime gebaseerd op de gelijknamige manga. Lopend in het manga tijdschrift en app Shonen Jump+ van oktober 2017 tot september 2021, werd Summer Time Rendering een van de top manga’s van het platform, accumulerend meer dan 130 miljoen pageviews.

De manga is geschreven en geïllustreerd door Yasuki Tanaka, de auteur van Kagijin die eerder heeft samengewerkt met Kohei Horikoshi, de maker van My Hero

Summer Time Rendering vertelt het verhaal van Shinpei Ajiro, een jonge jongen die terugkeert naar zijn geboortestad voor de begrafenis van zijn jeugdvriend, Ushio.

Bij zijn terugkeer naar Wakayama City en zijn hereniging met de familie van zijn jeugdvriend, begint Shinpei te beseffen dat er iets vreemds aan de hand is op zijn thuiseiland Hitogashima.

Tot nu toe zijn er nog geen leden van de stemcast aangekondigd voor Summer Time Rendering, hoewel een live-action versie en een echt ontsnappingsspel voor de serie tegelijkertijd met de Disney+ anime adaptatie werden aangekondigd.

Disney Plus: Yojohan Time Machine Blues

Yojohan Time Machine Blues

Disney Plus Yojohan Time Machine Blues is een nieuwe animatieserie die zal dienen als een vervolg op The Tatami Galaxy, een anime gebaseerd op de Japanse roman van Tomihiko Morimi.

Na het grote succes van Tatami Galaxy krijgt het vervolg van de roman – Yojojan Time Machine Blues – een eigen anime-adaptatie door productiestudio Science SARU, die anime’s als Space Dandy en Devilman Crybaby heeft geproduceerd.

The Tatami Galaxy volgt het leven van een naamloze middelbare scholier door parallelle universums.

Elk universum onderzoekt hoe zijn middelbare schoolleven eruit had kunnen zien als hij zich op verschillende campusclubs had gestort, hoewel hij vaak teleurgesteld is over de resultaten.

Het vervolg, dat in juli 2020 werd gepubliceerd, volgt de hoofdpersoon en zijn “vreselijke vriend,” Ozu, als ze een tijdmachine gebruiken om een kapotte afstandsbediening voor hun airconditioner te herstellen, terwijl ze omgaan met de genegenheid van de hoofdpersoon voor zijn liefdesbelang, Akashi.

De staf heeft onthuld dat de meeste van de originele cast terugkeren om hun rollen te hernemen, waaronder Shintarō Asanuma (Nishiki Nishio van Tokyo Ghoul) als de hoofdrolspeler, Hiroyuki Yoshino (Present Mic van My Hero Academia) als Ozu, en Maaya Sakamoto (Akito Sōma van Fruits Basket) als Akashi.

Disney Plus: Twisted Wonderland

Twisted Wonderland

Disney Plus: Twisted Wonderland is een animebewerking van het populaire Japanse mobiele spel met dezelfde naam, dat in 2020 werd uitgegeven en ontwikkeld door Aniplex.

Twisted Wonderland is zeer succesvol in Japan, met meer dan 1,5 miljoen downloads. Helaas is het spel op dit moment alleen beschikbaar in Japan, en het is onbekend of het spel ooit zal worden aangepast voor een westerse release.

Het concept van het spel wordt toegeschreven aan Yana Toboso, schepper van de populaire manga Black Butler. Het spel werd in maart 2021 bewerkt tot een manga door Wakana Hazuki en Sumire Kowono.

Tot nu toe zijn er nog geen details bekend over het plot en de cast van Twisted Wonderland, en het is onbekend of de anime de manga als inspiratiebron zal gebruiken.

Het mobiele telefoonspel volgt het hoofdpersonage bij de ontdekking van een magische opleidingsschool, Night Raven College, aan de andere kant van een magische spiegel.

Het hoofdpersonage heeft te maken met schurken uit Disneyfilms die een animebehandeling hebben gekregen in de vorm van hun slaapzalen, die elk zeven verschillende Disneylicenties vertegenwoordigen: Alice in Wonderland, De Kleine Zeemeermin, Doornroosje, Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Aladdin, De Leeuwenkoning, en Hercules.

Terwijl het plot voor de serie nog onbekend is, onthult concept art gedeeld op Disney+ Japan’s Twitter dat elk van de zeven vertegenwoordigers waar fans van zijn gaan houden, in de anime te zien zal zijn.

Please follow and like us:
Disney Plus Elke Anime die eraan komt Ontdek ze Nu 1
Pin Share

One thought on “Disney Plus Elke Anime die eraan komt Ontdek ze Nu

Disney Plus heeft een nieuw rooster vrijgegeven van Aziatisch-Pacifische inhoud die tegen 2023 zal worden uitgebracht. Hier zijn de vier nieuwe anime die naar het streaming platform zullen komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.