Jake Gyllenhaal To Star In Guy Ritchie Scary Movie Thriller The Interpreter Hier is al het belangrijke hot nieuws

Jake Gyllenhaal is klaar om de hoofdrol te spelen als sergeant John Kinley in The Interpreter, een aankomende Afghanistan-oorlogsthriller van regisseur Guy Ritchie.

Jake Gyllenhaal is klaar om de hoofdrol te spelen in The Interpreter, een aankomende oorlogsfilm van regisseur Guy Ritchie. Ritchie is bekend van het schrijven en regisseren van een aantal Britse misdaadfilms. In 2009 en 2011 regisseerde hij de box office hits Sherlock Holmes en het vervolg Sherlock Holmes: Game of Shadows, met Robert Downey Jr. in de hoofdrol, gevolgd door King Arthur: Legend of the Sword en een live-action bewerking van Aladdin. Onlangs nog regisseerde hij Jason Statham in 2021’s Wrath of Man.

Jake Gyllenhaal

Nu slaat Ritchie de handen ineen met Jake Gyllenhaal voor The Interpreter, bevestigt Deadline. De film zal sergeant John Kinley en zijn tolk, Ahmed, volgen, wiens eenheid in een hinderlaag loopt in Afghanistan. Ritchie werd naar verluidt geïnspireerd om het verhaal te vertellen na het horen van de real-life ervaringen van veteranen en hun tolken. Ritchie regisseerde niet alleen, maar schreef ook mee aan het script, samen met Marn Davies en Ivan Atkinson, medewerkers van Wrath of Man en The Gentlemen.

The Interpreter is een terugkeer naar het oorlogsfilmgenre voor Jake Gyllenhaal. De veelgevraagde acteur speelde eerder in 2005 de hoofdrol in Jarhead, waarin hij een marinier speelt tijdens de Golfoorlog. In Brothers uit 2009 speelt Gyllenhaal mee als de broer van een veteraan uit Afghanistan die worstelt met PTSD. De acteur is ook klaar om de hoofdrol te spelen in het aankomende oorlogsdrama, Combat Control. Nu heeft Jake Gyllenhaal weer een oorlogsfilm klaarliggen, deze keer over de strijd en unieke opofferingen van oorlogstolken.

Volgens de synopsis, zal Gyllenhaal sergeant John Kinley spelen die op zijn laatste tour van dienst in Afghanistan een team vormt met de lokale tolk Ahmed om de regio te onderzoeken. Wanneer hun eenheid tijdens een patrouille in een hinderlaag loopt, zijn Kinley en Ahmed de enige overlevenden.

Met vijandelijke strijders in de achtervolging, riskeert Ahmed zijn eigen leven om een gewonde Kinley over kilometers afmattend terrein in veiligheid te brengen. Terug op Amerikaanse bodem verneemt Kinley dat Ahmed en zijn familie niet de beloofde overtocht naar Amerika hebben gekregen.

Vastbesloten om zijn vriend te beschermen en zijn schuld in te lossen, keert Kinley terug naar het oorlogsgebied om Ahmed en zijn familie terug te halen voordat de lokale milities hen als eerste bereiken. De opnames voor The Interpreter staan gepland voor januari 2022.

Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Jake Gyllenhaal To Star In Guy Ritchie Scary Movie Thriller The Interpreter Hier is al het belangrijke hot nieuws

Jake Gyllenhaal is klaar om de hoofdrol te spelen als sergeant John Kinley in The Interpreter, een aankomende Afghanistan-oorlogsthriller van regisseur Guy Ritchie.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)