Serena Rigacci brengt nieuwe single uit Take A Ride met Alex Marley

‘Take a ride’, een samenwerking tussen de Italiaanse popster Serena Rigacci en de Jamaicaanse reggae-artiest Alex Marley, is een positieve vertolking van liefde en vrijheid in een tijd waarin de samenleving geconfronteerd wordt met de negatieve effecten van een wereldwijde pandemie, internationale politieke kwesties en de opwarming van de aarde.

De Italiaanse muziekmogol Andrea Fresu neemt de teugels in handen voor deze release, momenteel werkzaam als muziekproducer en DJ met eerdere hits zoals ‘Coke Beats’ dat de tweede reggaeton samenwerking is voor Serena Rigacci, met het vorige nummer met de Jamaicaanse ster Sean Kingston.

Serena Rigacci - Take A Ride

Serena’s nieuwste werk is een zwoele mix van sfeer, pittige vocalen en een algehele catchy vibe die je achterlaat om op replay te drukken zodra het voorbij is. High-energy stoten van ritme grijpen je aandacht vanaf het begin als Alex Marley’s iconische stem het voortouw neemt.

De energie wisselt voortdurend tussen Alex en Serena, terwijl ze op elkaars teksten inspelen om dat upbeat en bouncy element te behouden dat de mogelijkheid heeft om deze productie ver te brengen.

Het is verfrissend om zo’n getalenteerde vocaliste iets fris en anders te zien laten horen. Doorheen het nummer houdt ze het ritme strak in de hand met haar tekstuele flow, wat zorgt voor een soepele overgang naar belangrijke punten van het nummer, met elementen waarin ze de kracht van haar stem demonstreert in het refrein dat belachelijk catchy blijkt te zijn.

Serena Rigacci blijft haar eigen weg uitstippelen in de industrie en heeft met haar laatste release ‘Take a Ride’ echt een stap naar voren gezet.

Deze release wordt vertegenwoordigd door het label ‘Hit Songs Group’, wat tot taak heeft een diepgaande expertise te bieden op het gebied van creatieve diensten en de meest innovatieve technologieën voor songwriters, artiesten en houders van auteursrechten, en hun nieuwste hit past goed tussen het indrukwekkende rooster van klanten dat momenteel op het label verblijft. Check ‘Take a Ride’ nu!

Please follow and like us:
Serena Rigacci brengt nieuwe single uit Take A Ride met Alex Marley 1
Pin Share

One thought on “Serena Rigacci brengt nieuwe single uit Take A Ride met Alex Marley

Comments are closed.