Succession Verlengd voor seizoen 4 op HBO

Logan Roy en zijn verrotte bende zullen terugkomen voor meer drama nadat HBO Succession heeft verlengd voor een vierde seizoen. Het netwerk heeft de door Jesse Armstrong gecreëerde show opgepikt voor een vierde reeks, slechts twee afleveringen van het derde seizoen. De beslissing is niet verrassend omdat de familiesaga meer dan 1,4 miljoen kijkers trok op alle platforms tijdens de première, de beste prestatie van een originele serie sinds HBO Max live ging

Succession

Het seizoen van negen afleveringen, met in de hoofdrollen Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook en Kieran Culkin, keerde terug met een kijkcijferstijging van 13% sinds de première van seizoen 2 en was voortdurend aanwezig op de covers van kranten en tijdschriften.

Het Emmy-winnende drama begint met Waystar/Royco mediamagnaat en patriarch Logan Roy (Cox) in een hachelijke positie nadat hij aan het eind van het vorige seizoen in een hinderlaag is gelokt door zijn rebelse zoon Kendall (Strong). Hij probeert allianties te sluiten met dochter Shiv (Snook) en jongere zoon Roman (Culkin) in een escalerende en bittere burgeroorlog binnen de familie Roy.

Terugkerende castleden zijn ook Alan Ruck, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Peter Friedman, J. Smith-Cameron, Dagmara Dominczyk, Justine Lupe, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Arian Moayed, Harriet Walter, James Cromwell, Natalie Gold, Juliana Canfield, Annabelle Dexter-Jones, Zoë Winters en Jeannie Berlin.

De cast bestaat dit seizoen verder uit Alexander Skarsgård, Sanaa Lathan, Linda Emond, Jihae, Adrien Brody, Hope Davis en Dasha Nekrasova.

Succession is geproduceerd door showrunner Jesse Armstrong, Adam McKay, Frank Rich, Kevin Messick, Jane Tranter, Mark Mylod, Tony Roche, Scott Ferguson, Jon Brown, Lucy Prebble, Will Tracy en Will Ferrell.

De grote vraag is of seizoen 4 van  Succession het laatste zal zijn. Schrijfster Georgia Pritchett vertelde The Sunday Times dat de schrijvers al aan het plannen zijn voor het volgende seizoen. “Ik denk dat het maximum vijf seizoenen zou zijn, maar mogelijk meer als vier,” vertelde ze de krant. “Op dit moment zegt [Armstrong] nog maar één [seizoen]. Maar dat gebeurt elke keer. We hebben een goed einde in zicht.”

Zei Francesca Orsi, EVP van HBO Programming: “Met elk seizoen van Succession is Jesse Armstrong onze stoutste verwachtingen blijven overtreffen, door ons dieper in het innerlijk heiligdom van de familie Roy te trekken met onuitwisbare humor, menselijkheid en precisie. Dit seizoen is zonder twijfel geen uitzondering, en we kunnen niet enthousiaster zijn voor alles wat in het volgende seizoen in petto ligt.”

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Succession Verlengd voor seizoen 4 op HBO 1
Pin Share

2 thoughts on “Succession Verlengd voor seizoen 4 op HBO

Comments are closed.