Abandoned Emma Roberts, John Gallagher Jr. en Michael Shannon spelen de hoofdrollen in de Spencer Squire Thriller

Abandoned: Emma Roberts (American Horror Story, Nerve), John Gallagher Jr. (Peppermint, The Newsroom) en tweevoudig Oscar genomineerde Michael Shannon (Nine Perfect Strangers, Knives Out) zullen de hoofdrollen spelen in Spencer Squire’s eerste speelfilm, Abandoned, die ook de eerste is die volledig gefinancierd wordt door de samenwerking tussen Vertical Entertainment en Three Point Capital.

De onlangs afgeronde thriller, geschreven door Squire, Jessica Scott en Erik Patterson, volgt een moeder, vader en zoontje wanneer ze hun intrek nemen in een afgelegen boerderij, die een donkere, tragische geschiedenis herbergt. Als het verleden van hun huis wordt onthuld, escaleert de fragiliteit van de moeder tot een staat van psychose die haar eigen veiligheid en die van haar pasgeboren zoon in gevaar brengt.

Abandoned

Roberts produceert met Robert Ogden Barnum, Eric Binns, en Byron Wetzel, met Neal Dodson, Andrew Gans, David Gendron, Neil Gobioff, Rich Goldberg, Peter Jarowey, Ali Jazayeri, Shawn Paonessa, Oliver Ridge, Zachary Quinto, Viviana Zarragoitia, Michael Reiser, Delos Chang, en Deepen Shah exec producing.

Vertical’s Peter Jarowey en Three Point Capital’s David Gendron en Ali Jazayeri zullen verder proberen uit te breiden in de film financiering business, na hun werk samen aan Abandoned, ook gebruik makend van de langdurige relatie van het eerste bedrijf met Barnum, die de bioscoop en digitaal uitgebrachte films Body Brokers, Lansky, Drunk Parents en The Neighbor heeft geproduceerd.

In een gezamenlijke verklaring zeiden Jarowey, Gendron en Jazayeri: “Abandoned begint aan een nieuw hoofdstuk voor Vertical Entertainment en Three Point Capital en we kunnen niet enthousiaster zijn om samen te werken aan deze reis.

Zoals we met Abandoned succesvol hebben gedaan, zal onze financieringsstrategie voor de toekomst hyper-gefocust zijn op de symmetrie van kunst en commercie om ervoor te zorgen dat de verhouding tussen verhaal, talent (zowel voor als achter de camera) en uitgaven gelijk staat aan een fantastische consumentenervaring die zowel Vertical’s als Three Point’s bottomline ten goede komt.

Onze initiële strategie is om dit model te activeren voor 2-3 projecten per jaar vanaf 2022. Vanaf daar zullen we zien waar het ons brengt.”

“Abandoned is onze eerste stap in deze onderneming en we zijn bijzonder trots op de vooruitgang tot nu toe,” voegt Vertical-partner Jarowey toe. “Het markeert Vertical’s vijfde samenwerking met producent Rob Barnum, het scenario is geweldig, en Spencer leverde een zeer angstaanjagende, maar toch relatable, film tot leven gebracht door zijn ongelooflijke cast.”

“We zijn verheugd om Abandoned, onze 15e samenwerking met Rob Barnum, volledig te financieren,” voegt Jazayeri, die fungeert als Three Point Capital’s Head of Film Finance, toe. “We willen ook graag onze vrienden bij Vertical Entertainment bedanken voor het helpen structureren van een financieringsmodel dat we hopen te repliceren met toekomstige projecten met Rob en andere onafhankelijke producenten die op zoek zijn naar een gastvrij financieringshuis voor hun projecten.”

Roberts zal de volgende keer te zien zijn in Marius Balchunas’ About Fate. De actrice was aan de filmkant ook te zien in Netflix’s Holidate, Craig Zobel’s horror-thriller The Hunt, Henry Joost en Ariel Schulman’s Nerve, Oz Perkins’ The Blackcoat’s Daughter, Tony McNamara’s Ashby, Gia Coppola’s Palo Alto en Rawson Marshall Thurber’s We’re the Millers, naast tal van andere titels. Op het kleine scherm was ze te zien in meerdere seizoenen van FX’s horror anthologie American Horror Story, Scream Queens en meer.

Gallagher Jr. zal te zien zijn in Eli Horowitz’s thriller The Cow en Gabriela Cowperthwaite’s I.S.S. Andere films die Gallagher Jr op zijn naam heeft staan zijn The Same Storm van Peter Hedges, de horrorfilm Come Play van Jacob Chase, Underwater met Kristen Stewart in de hoofdrol, Peppermint met actie van Pierre Morel, Sadie van Megan Griffith, The Miseducation of Cameron Post van Desiree Akhavan, The Belko Experiment met script van James Gunn en Short Term 12 van Destin Daniel Cretton, de festivalfavoriet.

Op tv was de acteur te zien in onder meer HBO’s Westworld, The Newsroom en Olive Kitteridge.

Shannon kreeg Oscarnominaties voor zijn bijrollen in Tom Fords Nocturnal Animals en Sam Mendes’ Revolutionary Road. De acteur speelde ook in films als Knives Out, What They Had, 12 Strong, The Current War, The Shape of Water, Loving, Elvis & Nixon, Batman v Superman: Dawn of Justice, Midnight Special, Frank & Lola, 99 Homes, Man of Steel, The Iceman, Mud, Machine Gun Preacher, Shotgun Stories, en World Trade Center. Onlangs vond hij een vaste rol in Hulu’s Nine Perfect Strangers.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Hij speelde ook in BBC One miniserie Little Drummer Girl, Paramount Network miniserie Waco en HBO’s Boardwalk Empire.

Roberts wordt vertegenwoordigd door CAA, Sweeney Entertainment en Felker Toczek Suddleson Abramson; Gallagher Jr. door Gersh, Range Media Partners en Yorn, Barnes, Levine, Krintzman; Shannon door CAA, Range Media Partners en Yorn, Barnes, Levine, Krintzman; Squire door Range Media Partners en Yorn, Barnes, Levine, Krintzman.

Please follow and like us:
Abandoned Emma Roberts, John Gallagher Jr. en Michael Shannon spelen de hoofdrollen in de Spencer Squire Thriller 1
Pin Share

One thought on “Abandoned Emma Roberts, John Gallagher Jr. en Michael Shannon spelen de hoofdrollen in de Spencer Squire Thriller

Comments are closed.