Rob Laniado keert terug met funky-house single Good Time (Luister)

Na het succes van zijn feel-good house single ‘Someone,’ keert Rob Laniado terug met alweer een betoverende productie in de vorm van ‘Good Time.’ De uit Tel Aviv afkomstige DJ/producer heeft zijn aanwezigheid binnen de elektronische dansscene verder versterkt en heeft opnieuw zijn muzikale bekwaamheid laten zien, met deze nieuwste release die voorbestemd is voor de absolute top!

Rob Laniado

Geïnspireerd door niemand minder dan David Guetta, is Rob Laniado de verpersoonlijking van een artiest die zijn leven heeft gewijd aan het perfectioneren van zijn vak, en op zijn beurt de fans heeft gezegend met de ene vuur single na de andere. Door te kiezen voor een meer funky house en disco georiënteerde track, ademt ‘Good Time’ energie van begin tot eind, met de luisteraar op een reis die niets anders dan goede vibes biedt.

Met de steun van enkele van de grootste namen binnen onze gemeenschap, bewijst deze rijzende ster zijn waarde met elke release. Met tracks als ‘Woodstock,’ ‘House Is Everything,’ en ‘Manjoon,’ heeft deze veelzijdige artiest laten zien dat hij in staat is om genre-overtredende tracks te maken, en op zijn beurt heeft zijn funk-infused house stijl geholpen om hem te cementeren als de artiest om in de gaten te houden!

‘Good Time’, nu uit via Syrup Music (Zero21), zal de luisteraar in een mum van tijd aan het grooven krijgen. Met geen tekenen dat Laniado het snel rustiger aan zal gaan doen, kunnen we niet enthousiaster zijn voor alle toekomstige releases die in het verschiet liggen, maar in de tussentijd, check deze gecertificeerde hit hieronder, en laat ons weten wat je ervan vindt in de comments sectie.

Please follow and like us:
Rob Laniado keert terug met funky-house single Good Time (Luister) 1
Pin Share