Jurgaz brengt vurige nieuwe single LIT uit, wedden dat je niet stil blijft stil zitten?

Jurgaz Lit: Zijn start in de scene in 2018, heeft de Amsterdamse producer een overvloed aan tracks uitgebracht, zoals ‘Game’, ‘Zaimasu’, en ‘Comet’ met Yasko. Jurgaz heeft ook geproduceerd voor enkele van de grootste namen in rap, zoals Souljaboy, T.I., Pyrex Whippa, en Reezy. Zijn sound is elektronisch en bouncy met een duidelijke inspiratie uit hip-hop die is ondersteund op een verscheidenheid van playlists, waaronder Trap Nation, Trap City, Showtek’s Favorieten, Elite Season 2 op Netflix, Bass Nation, en Magic Music met meer dan 100 miljoen streams op alle platforms.

Jurgaz - Lit

LIT’ is volgestopt met sonische goedheid. Van strakke drums tot slinky bass, dit nummer heeft alle ingrediënten voor een heavy-hitting trap track en is gegarandeerd om je voeten in beweging te houden.

Met festival muziek die zijn grote terugkeer maakt in de wereld, laat Jurgaz elektronische golven stuiteren met dope acapella chops en schreeuwende low-end energie die een donkere en chaotische ambiance bieden.

De inspiratie achter de track ligt in de dagelijkse strijd die mensen voeren en dat als je ergens hard genoeg voor werkt, alles mogelijk is.

Dit is terug te horen in zijn muziek, waar hij een gezonde mix van hip-hop en dance muziek samenbrengt die gegarandeerd een revolutie teweeg zal brengen in de scene.

Luister hieronder naar ‘LIT’:

Please follow and like us:
Jurgaz brengt vurige nieuwe single LIT uit, wedden dat je niet stil blijft stil zitten? 1
Pin Share