Outlander Wat te verwachten van seizoen 6?

Outlander seizoen 5 eindigde met de Frasers weer veilig bij elkaar, maar de vrede die ze vonden zal niet lang duren. Hier is wat er volgt voor hen in seizoen 6.

Seizoen 5 van Outlander eindigt met Jamie (Sam Heughan), Claire (Caitriona Balfe), en hun hele clan momenteel in vrede in Fraser’s Ridge, maar met wat er in seizoen 6 komt, zal dat niet voor lang zijn. Hier is wat fans kunnen verwachten van het periodedrama wanneer het terugkeert met nieuwe afleveringen. De historische romanserie van Starz gaat door met de romanserie van Diana Gabaldon waar de serie op gebaseerd is.

De verhaallijn richt zich op de avonturen van Claire, een voormalige verpleegster uit de Tweede Wereldoorlog die via de rotsen van Craigh na Dun terug in de tijd is getransporteerd. Ze ontmoet de Schotse Hooglander Jamie, en ze worden smoorverliefd op elkaar. De ster-gekruiste geliefden hebben veel doorstaan om bij elkaar te blijven.

In Outlander seizoen 5 bracht hun reis hen van Europa naar de Verenigde Staten vlak voor de Revolutionaire Oorlog.

Met hun groeiende clan die hen vergezelt, waaronder dochter Brianna (Sophie Skelton) en haar eigen familie waaronder Roger Wakefield (Richard Rankin), vechten Jamie en Claire harder dan ooit voor een toekomst samen.

Hier is wat je kunt verwachten van Outlander seizoen 6.

Outlander Seizoen 6 Releasedatum Info

Outlander Seizoen 6 Releasedatum

Starz heeft Outlander een verlenging van seizoen 6 toegekend. Dit zorgt ervoor dat de avonturen van Jamie en Claire in ieder geval tot seizoen 6 zullen doorgaan. Het filmen begon in januari 2021 en werd voltooid in mei, en een releasedatum van 2022 is bevestigd voor Outlander seizoen 6. Een specifieke datum moet nog worden aangekondigd, maar de première van Outlander seizoen 6 zal een traktatie bieden voor fans, met de aflevering die een volledige 90 minuten in lengte loopt.

Outlander Seizoen 6 Trailer en Verhaal Details

Outlander heeft zich voornamelijk gehouden aan de romans van Gabaldon. Elk seizoen van Outlander is gebaseerd op een boek, waarbij seizoen 5 narratieve inspiratie haalde uit The Fiery Cross naast enkele verhaalelementen uit het zesde boek, A Breath of Snow and Ashes, dat de belangrijkste bron zal zijn voor het komende seizoen.

Toegegeven, Outlander seizoen 5 had een aantal significante afwijkingen van zijn gedrukte tegenhanger waardoor het voorspellen van seizoen 6 een stuk lastiger is, maar de serie heeft fans een aantal aanwijzingen achtergelaten over wat de volgende stap zou kunnen zijn voor de Frasers.

Een trailer voor Outlander seizoen 6, uitgebracht in oktober, suggereert ook dat de Amerikaanse Revolutionaire Oorlog de setting en waarschijnlijk een groot deel van de spanning in het volgende seizoen zal bieden.

In seizoen 5 werd Claire mishandeld door Lionel Brown (Ned Dennehy) en zijn mensen, alleen al vanwege haar eigenzinnige persoonlijkheid, om niet te zeggen haar ongebruikelijke benadering van de meeste zaken.

Jamie redde haar uiteindelijk, wat resulteerde in de dood van Lionel.

Maar als fans verwachten dat de Frasers dit achter zich zullen laten, dan zal dat niet het geval zijn.

Van haar kant waarschuwde Outlander-ster Catriona Balfe fans tijdens New York Comic Con 2021 dat ze in seizoen 6 een “hartverscheurend” en “verdraaid” verhaal moeten verwachten.

Een nieuwe familie genaamd de Christies is op weg naar de Fraser’s Ridge gemeenschap waar Claire en Jamie wonen en, terwijl Balfe zegt dat de Christies niet het typische type schurk zijn, zegt ze dat hun introductie in het leven van het echtpaar “destabiliserend” zal blijken te zijn.

Gebaseerd op de afgelopen seizoenen is het onwaarschijnlijk dat dit conflict tot een goed einde zal komen.

Please follow and like us:
Outlander Wat te verwachten van seizoen 6? 1
Pin Share

One thought on “Outlander Wat te verwachten van seizoen 6?

Outlander seizoen 5 eindigde met de Frasers weer veilig bij elkaar, maar de vrede die ze vonden zal niet lang duren. Hier is wat er volgt voor hen in seizoen 6.

Comments are closed.