Bekijk 15 trailers van films en series die weldra beschikbaar zijn op Netflix

15 Netflix Trailers Voor Aankomende Films En Series (Bekijk Ze Hier)

Een trailer geeft je een voorproefje wat je mag verwachten van een film of serie. We hebben de laatste trailers van  Netflix, België verzameld. Je kunt de trailers hieronder bekijken zo heb meteen de kans om een titel te vinden voor je volgende titel of wie weet is het wel de serie voor je volgende binge tijd. De trailers zijn volgens streamer gerangschikt. Bij elke trailer kun je de release datum raadplegen.

Netflix Trailers

Procession | Official Trailer | Netflix

Zes mannen uit het middenwesten – allen overlevenden van seksueel misbruik in hun jeugd door katholieke priesters en geestelijken – komen samen om een op dramatherapie geïnspireerd experiment te regisseren, ontworpen om collectief hun trauma te verwerken. Als onderdeel van een radicaal collaboratief filmproces creëren ze fictieve scènes gebaseerd op herinneringen, dromen en ervaringen, bedoeld om de kerkelijke rituelen, cultuur en hiërarchieën te onderzoeken die het zwijgen rond hun misbruik mogelijk maakten. Tegen de achtergrond van een falend rechtssysteem zien we hoe deze mannen de ruimte die hun aanranding mogelijk maakte, opeisen. In deze documentaire onthullen ze de mogelijkheid van catharsis en verlossing door een nieuw gevonden broederschap.

The Unforgivable | Sandra Bullock | Official Trailer | Netflix

In Select Theaters 24 november en op Netflix 10 december.

Vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een geweldsdelict, keert Ruth Slater (Sandra Bullock) terug in een samenleving die weigert haar verleden te vergeven. Ze wordt streng veroordeeld door de plaats die ze ooit haar thuis noemde en haar enige hoop op verlossing is het vinden van de vervreemde jongere zus die ze gedwongen werd achter te laten.

Met in de hoofdrollen Sandra Bullock, Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan, en Viola Davis.

Jonas Brothers Family Roast | Announcement | Netflix

Het zijn de Jonas Brothers zoals je ze nog nooit hebt gezien – ze krijgen een uitbrander die ze nooit zullen vergeten. Netflix Is A Joke presenteert Jonas Brothers Family Roast met gastheer Kenan Thompson, speciale gasten Pete Davidson, Niall Horan, Gabriel “Fluffy” Iglesias, Lilly Singh, Jack Whitehall, en meer, plus sketches, liedjes, en spelletjes. 23 november, alleen op Netflix.

Prayers for the Stolen (Noche De Fuego) | Official Trailer | Netflix

In een bergstadje in Mexico nemen drie jonge meisjes de huizen over van degenen die gevlucht zijn, verkleden zich als vrouw als niemand kijkt, en hebben een schuilplaats. Mexico’s officiële inzending voor Beste Internationale Speelfilm bij de 94e Academy Awards ®. Geregisseerd door Tatiana Huezo. Geproduceerd door Nicolás Celis & Jim Stark.

Beschikbaar op Netflix in the US op November 17 – Voor België nog geen datum bekend!

THE SUMMIT OF THE GODS is een adembenemende bewerking van de mangaserie van de bekende mangatekenaar Jiro Taniguchi en schrijver Baku Yumemakura.

THE SUMMIT OF THE GODS volgt een jonge Japanse fotojournalist, Fukamachi, die een camera vindt die de geschiedenis van het bergbeklimmen zou kunnen veranderen.

De camera leidt hem naar de mysterieuze Habu, een verstoten bergbeklimmer die al jaren als vermist wordt beschouwd.

Fukamachi betreedt een wereld van obsessieve bergbeklimmers die hongerig zijn naar onmogelijke veroveringen op een reis die hem, stap voor stap, naar de top van de goden leidt.

Van prijswinnend regisseur Patrick Imbert en Academy Award(r) genomineerde producenten van Wolfwalkers en Ernest & Celestine.

Super Crooks | Official Trailer | Netflix

Het geluk heeft nooit aan hun kant gestaan, maar deze bende kleine boeven met superkrachten, gerekruteerd door niemand minder dan Johnny Bolt, wagen hun kans op een laatste overval. Hun doelwit: Een meedogenloze superkrachtige misdaadbaas. Wat kan er fout gaan? Gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van striplegende Mark Millar, zit dit verhaal over acht superkrachtige schurken boordevol actie en wordt het verteld in 13 afleveringen van 30 minuten, weelderig geproduceerd door Bones.

Super Crooks gaat op 25 november in première, alleen op Netflix.

The Princess Switch 3: Romancing The Star | Official Trailer | Netflix

Het zou geen Kerstmis zijn zonder een Switch of Three!
Wanneer een onbetaalbaar relikwie wordt gestolen, roepen koningin Margaret en prinses Stacy de hulp in van Margaret’s gedurfde look-alike nicht Fiona, die samenwerkt met een onstuimige, mysterieuze man uit haar verleden om het terug te halen… waardoor de vonken van een verleidelijke kerstromance weer oplaaien en resulteren in een zeer onverwachte switch.

Bekijk The Princess Switch 3: Romancing The Star alleen op Netflix 18 november.

Bekijk een recapitulatie van Locke & Key Seizoen 1. Alle afleveringen van Locke & Key Seizoen 2 komen 22 oktober 2022 uit, alleen op Netflix.

Met gevaar op de loer dichterbij dan ze weten, ontrafelen Tyler, Kinsey en Bode meer familiegeheimen als ze dieper graven in de kracht en het mysterie van de sleutels.

RED NOTICE | Official Trailer | Netflix

An Interpol-issued Red Notice is a global alert to hunt and capture the world’s most wanted. But when a daring heist brings together the FBI’s top profiler (Johnson) and two rival criminals (Gadot, Reynolds), there’s no telling what will happen.

Watch Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, and Gal Gadot in RED NOTICE, on Netflix November 12

Sex, Love & goop | Erotic Blueprints | Netflix

Er is een nieuwe liefdestaal in de stad. Leer wat jou plezier geeft en begin aan deze reis van zelfontdekking en intimiteit met Sex, Love & goop. Première 21 oktober alleen op Netflix.

Nobody Sleeps In The Woods Tonight 2 | Trailer | Netflix

Denk je dat de schurken weg zijn? Je kon het niet meer mis hebben.
Soms is het moeilijk te zeggen wie het echte monster is. Het Adrenalina kamp mag dan voorbij zijn, maar het echte bloedbad in het bos gaat pas beginnen. Meer bloed, meer monsters, minder slaap. Het 2e deel van Nobody Sleeps In The Woods Tonight gaat op 27 oktober in première. Alleen op Netflix.

Ozark: Season 4 | Date Announcement | Netflix

Er is geen weg terug. Ozark Seizoen 4 Deel 1 gaat in première op 21 januari 2022.

Christmas Flow | Coming 17 November, only on Netflix

Een onwaarschijnlijke kerstromance bloeit op tussen een beroemde rapper en een vasthoudende journaliste. Maar kunnen ze het laten werken ondanks hun verschillen?

Glória | Official Trailer | Netflix

Gebaseerd op ware gebeurtenissen vertelt Glória het verhaal van een verdeelde wereld en een dorp in het midden van Ribatejo als een onwaarschijnlijk toneel van de Koude Oorlog. João, een geheime KGB-agent, wordt naar RARET gestuurd, een geheim Livre-heruitzendstation, om de missies van de CIA te compromitteren en uit te zoeken wat er is gebeurd met Mia, een vermiste KGB-agente. De eerste Portugese Netflix-serie gaat op 5 november in première.

COLIN IN BLACK AND WHITE | “Pick Your Battles” | Exclusive Clip

Van co-creators Ava DuVernay en Colin Kaepernick komt Colin in Black & White, een gedurfde nieuwe limited serie die Kaepernick’s coming of age verhaal chronicles, het aanpakken van de obstakels van ras, klasse en cultuur als de zwarte geadopteerde kind van een blanke familie.

In Colin in Black & White speelt Jaden Michael de rol van de jonge Colin voordat hij het hoogste niveau van American football bereikte als NFL quarterback en een cultureel icoon en activist werd; Nick Offerman en Mary-Louise Parker als zijn goedbedoelende ouders Rick en Teresa; en Colin Kaepernick zelf, die verschijnt als de hedendaagse verteller van zijn eigen verhaal en de kijkers door een robuust en kleurrijk gepresenteerd scala van historische en hedendaagse contextuele momenten leidt. Je kent Kaepernick pas als je Colin kent.

Colin In Black & White gaat 29 oktober in première, alleen op Netflix

Please follow and like us:
15 Netflix Trailers Voor Aankomende Films En Series (Bekijk Ze Hier) 1
Pin Share