Idris Elba’s Suicide Squad-kostuum heeft 14 verborgen wapens

De schrijver, regisseur van Suicide Squad, James Gunn, legt uit waarom het kostuum van Bloodsport zo ingewikkeld was om te ontwerpen voor de crew van de film.

Idris Elba: The Suicide Squad schrijver, regisseur James Gunn legt uit waarom het kostuum van Bloodsport zo ingewikkeld was om te ontwerpen voor de crew van de film. Als het vervolg op David Ayer’s 2016 film, The Suicide Squad – die in première ging in de bioscoop en op HBO Max op 6 augustus – introduceert een keur aan nieuwe personages aan Task Force X en, op zijn beurt, het DC Extended Universe. Deze keer worden Rick Flag en Harley Quinn vergezeld door Peacemaker, Ratcatcher 2, Polka-Dot Man, King Shark en Idris Elba’s Robert DuBois Aka Bloodsport (niet te verwarren met Will Smith’s Deadshot).

Idris Elba

In The Suicide Squad is Bloodsport een huurmoordenaar die wordt opgesloten in Belle Reeve omdat hij Superman op de ICU heeft gezet met een kryptonietkogel.

Bloodsport wordt benaderd door Amanda Waller om haar zelfmoordteam te leiden in de missie naar Corto Maltese. Aanvankelijk weigert Bloodsport, wat ertoe leidt dat Waller zijn dochter, Tyla DuBois, bedreigt.

Uiteindelijk blijkt Bloodsports betrokkenheid cruciaal voor de ontwikkeling van de centrale personages in de film, als hij achter het besluit staat om Corto Maltese te verdedigen tegen Starro de Veroveraar en Waller te chanteren.

Naast zijn karakter is Bloodsport een fan geworden dankzij zijn pak, dat schijnbaar in staat is om elk wapen te bezweren.

James Gunn deelt op sociale media vaak informatie en weetjes van achter de schermen van zijn films.

In een van zijn meest recente Twitter posts legt hij uit hoe ingewikkeld het kostuum van Bloodsport was voor de crew van The Suicide Squad, hij noemt het het meest ingewikkelde kostuum waar hij tot nu toe aan heeft moeten werken.

Het concept art onthult ook 14 verborgen wapens, waaronder een tweedelig geweer. Bekijk Gunn’s post en de concept art hieronder:

Please follow and like us:
Idris Elba's Suicide Squad-kostuum heeft 14 verborgen wapens 1
Pin Share