The Witcher seizoen 2 beeld toont Geralt klaar voor een gevecht in de sneeuw

Een nieuwe afbeelding ter promotie van The Witcher seizoen 2 laat zien hoe Henry Cavill's Geralt zijn zwaard vasthoudt en zich klaarmaakt voor een gevecht in de sneeuw.

Een nieuwe afbeelding uit seizoen 2 van Netflix’s The Witcher geeft fans een blik op een besneeuwde Geralt die zich voorbereidt op een gevecht. The Witcher, die is gebaseerd op een reeks fantasy romans van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski, bleek een grote hit te zijn toen het eind 2019 op Netflix lanceerde. De eerste Engelstalige televisieadaptatie van de boekenserie, The Witcher werd geprezen om zijn actiescènes en de stellaire casting van Henry Cavill als stoïcijnse serie leider Geralt.

The Witcher seizoen 1 eindigt met de hereniging van Geralt en Ciri (Freya Allen) en de ontdekking dat ze door het lot met elkaar verbonden zijn.

Geralt gelooft dat Yennifer is gedood in de Slag om Sodden en seizoen 2 volgt Geralt terwijl hij Ciri naar Kaer Morhen brengt, zijn ouderlijk huis waar hij als Witcher is opgeleid.

Hier zal hij proberen haar te beschermen tegen zowel het kwaad dat buiten de muren broeit als de grote kracht die in Ciri zelf broeit. Uit de trailer die al is vrijgegeven voor seizoen 2, belooft The Witcher veel gevechten, politieke onrust, en een nieuwe vaderlijke kant van Geralt.

In een nieuwe afbeelding, gemaakt door Empire in de aanloop naar de première van seizoen 2, is te zien hoe Geralt zijn zwaard vasthoudt terwijl er sneeuw om hem heen valt.

De afbeelding suggereert dat Geralt een moment van innerlijke rust zoekt voordat het gevecht begint.

Het lijkt er ook op, te oordelen naar de zwarte kleur van zijn ogen, dat hij een drankje heeft genomen om zijn vaardigheden te verbeteren ter voorbereiding op het komende gevecht.

Bekijk de originele afbeelding hieronder:

Cavill’s indrukwekkende fysiek tilde veel van seizoen één’s vechtscènes naar een hoger niveau en het lijkt erop, te oordelen naar zowel de trailer als deze nieuwe afbeelding, dat seizoen twee de fans nog veel meer Geralt vechtscènes zal geven.

Het is nog niet duidelijk wie (of wat) Geralt gaat bevechten op de afbeelding, maar gezien het feit dat hij van te voren een drankje heeft genomen om zijn gevechtskwaliteiten te verbeteren, kan worden aangenomen dat het geen magere vijand is.

In combinatie met de trailer van seizoen 2 maakt het beeld duidelijk dat het koude en onvergeeflijke (en toch prachtige) landschap van de tweede helft van het eerste seizoen terug zal keren, met veel sneeuw die Geralt’s omgeving bedekt.

Als seizoen 2 van The Witcher de belofte van seizoen 1 kan waarmaken en dieper kan ingaan op de lore en de personages, zal het zeker weer een hit worden bij zowel fans van de serie als nieuwkomers.

Het eerste seizoen wist een effectieve balans te vinden tussen spannende gevechten, world-building en rustige karaktermomenten, en de nieuwste beelden van seizoen 2 geven aan dat deze trend zich zal voortzetten.

Hoewel veel van seizoen 2 nog een groot vraagteken is voor fans, lijkt het er in ieder geval op dat het publiek meer indrukwekkende zwaardgevechten van Henry Cavill te zien zal krijgen.

The Witcher seizoen 2 lanceert op 17 december op Netflix.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
The Witcher seizoen 2 beeld toont Geralt klaar voor een gevecht in de sneeuw 2
Pin Share

2 thoughts on “The Witcher seizoen 2 beeld toont Geralt klaar voor een gevecht in de sneeuw

Een nieuwe afbeelding ter promotie van The Witcher seizoen 2 laat zien hoe Henry Cavill's Geralt zijn zwaard vasthoudt en zich klaarmaakt voor een gevecht in de sneeuw.

Comments are closed.