Friends-sterren brengen hulde aan overleden co-acteur James Michael Tyler

De zes hoofdrolspelers van Friends brengen hulde aan hun overleden tegenspeler James Michael Tyler, die Gunther speelde, met attente berichten op sociale media.

Friends sterren Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, en David Schwimmer brengen hulde aan hun overleden mede-ster, James Michael Tyler. Oorspronkelijk uitgezonden op NBC in 1994, is de show die de escapades van Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler, en Ross volgt, nu een van de meest bekeken en geliefde tv-sitcoms aller tijden. Sinds het uit de lucht ging in 2004, is Friends aanwezig gebleven in de tijdgeest als gevolg van herhalingen op de kabel-tv, gevolgd door alle 10 seizoenen nu streaming op HBO Max en Hulu.

James Michael Tyler was het best bekend voor zijn terugkerende rol als Gunther gedurende alle 10 seizoenen, en verscheen in een totaal van 150 afleveringen, de serie’s meest terugkerende karakter buiten de hoofd cast van zes.

Gedurende Friends, werkt Gunther als barista en manager in de vaak bezochte koffieshop, Central Perk.

Tijdens seizoen 3, ontwikkelt Gunther een onbeantwoorde verliefdheid op Jennifer Aniston’s Rachel, tot hij de moed opbrengt om zijn liefde voor haar te bekennen tijdens de finale van de serie wanneer hij ontdekt dat ze naar Parijs verhuist.

Na de diagnose prostaatkanker in 2018, overleed Tyler op 24 oktober op 59-jarige leeftijd.

Nu brengen de sterren van Friends allemaal een eerbetoon aan hun overleden mede-ster op Instagram. Jennifer Aniston trapte af met een post die luidde: “Friends zou niet hetzelfde zijn geweest zonder jou.”

Cox, Kudrow, LeBlanc en Schwimmer rouwden ook om het verlies van hun mede-ster met posts op Instagram waarin ze Tyler eerden.

Perry verklaarde ook zijn respect op Twitter. Bekijk hieronder alle eerbetonen van de Friends-sterren:

Tyler was merkbaar afwezig bij de Friends-reünie die in mei op HBO Max werd uitgezonden en de belangrijkste zes castleden zag herenigen en herinneringen ophalen aan enkele van hun meest gekoesterde herinneringen uit de serie.

Terwijl fans zich afvroegen over zijn afwezigheid, verscheen Tyler kort na de release van de reünie op Today om aan te kondigen dat hij in 2018 was gediagnosticeerd met prostaatkanker en het was sindsdien gevorderd tot stadium 4 en verspreid naar zijn botten, wat hij tot op dat moment privé hield.

Tyler deelde het verhaal in de hoop mensen op te voeden over het belang van PSA-screenings.

Gunther werd eerst geïntroduceerd als een minder belangrijk personage en had niet eens een zin tot zijn 33ste optreden, maar door de komische chemie die hij ontwikkelde met de hoofdcast, werd Tyler snel een van de steunpilaren van de serie.

Hij wordt zelfs genoemd voor het maken van Gunther de zevende vriend van de serie.

Mede dankzij de attente eerbetonen van zijn mede-sterren, zal de stempel die hij op Friends heeft gedrukt niet snel vergeten worden.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

Please follow and like us:
Friends-sterren brengen hulde aan overleden co-acteur James Michael Tyler 1
Pin Share