The Last Kingdom naar het einde met film Seven Kings Must Die voor Netflix

Netflix's historische dramaserie The Last Kingdom eindigt met seizoen 5, maar zal herrijzen in een twee uur durende film genaamd Seven Kings Must Die.

Netflix’s historische fictieserie The Last Kingdom is klaar om het aankomende laatste seizoen te volgen met een speelfilm. The Last Kingdom is gebaseerd op The Saxon Stories, een serie romans van Bernard Cornwell. Het speelt zich af in het jaar 866 in een tijd waarin de spanningen tussen de Saksen en de Vikingen oplopen. De serie werd oorspronkelijk geproduceerd door BBC en uitgezonden in 2015, maar Netflix coproduceerde het tweede seizoen en nam de creatie van de show volledig over tegen seizoen 3.

In de hoofdrol Alexander Dreymon als Uhtred, een Saks die is opgevoed door Vikingen, naast Eliza Butterworth, Arnas Fedaravicius, Millie Brady, Emily Cox, en Mark Rowley.

Film, Serie, Streaming Informatie

Wordt lid van de facebookgroep die je informatie brengt die er toe doet over films, series, muziek en games. Ben je op zoek naar een groep die je informatie geeft dan is het tijd om lid te worden en echte goede informatie te krijgen.

Waar wacht je op als je een echte liefhebber bent klik op de knop hieronder meld je aan en wordt lid!

The Last Kingdom

 

Het tien afleveringen tellende seizoen 5 van The Last Kingdom zal in 2022 op de streamer in première gaan. Dit seizoen zal Warriors of the Storm en The Flame Bearer, de negende en tiende romans in de serie, aanpassen. De boeken beschrijven hoe Uhtred zich opmaakt om eindelijk het land van zijn geboortestad, Bebbanburg, terug te winnen. In mei van dit jaar kondigde Netflix aan dat seizoen 5 van The Last Kingdom het laatste seizoen van de serie zal zijn.

Volgens Deadline zal het laatste seizoen van de serie niet de laatste keer zijn dat fans iets van Uhtred horen. Alexander Dreymon is ingesteld om de rol te hernemen in een twee uur durende film die de titel Seven Kings Must Die zal dragen. De film zal begin volgend jaar in Budapest in productie gaan. Hoewel castleden uit de serie zullen terugkeren, zijn er nog geen namen bevestigd.

The Last Kingdom naar het einde met film Seven Kings Must Die voor Netflix 1

Seven Kings Must Die zal worden geregisseerd door Ed Bazalgette, die een interessante carrière heeft gehad.

Hij begon zijn carrière als de leadgitarist in de jaren 80 band The Vapors, die een hit hadden met het nummer “Turning Japanese,” dat te horen was op de soundtrack van Sixteen Candles.

Nu is hij een productieve regisseur van de Britse televisie, die alles heeft geregisseerd van EastEnders en Doctor Who tot Poldark en The Witcher seizoen 2, dat op 17 december op Netflix in première gaat.

Natuurlijk heeft hij ook verschillende afleveringen van The Last Kingdom in seizoen 3 en 4 geregisseerd.

Hoewel fans van de serie zeker blij zullen zijn dat The Last Kingdom zal voortleven in speelfilmvorm, is er nog genoeg materiaal over om te ontginnen in de bronromans.

Er zijn nog minstens drie boeken over in de serie, en omdat er een heel seizoen nodig is om twee romans te behandelen, kan een enkele film onmogelijk alles behandelen.

Natuurlijk, als de film populair genoeg is, zou dit Netflix kunnen aanmoedigen om door te gaan met het produceren van films en al het overgebleven materiaal te behandelen totdat er meer wordt gepubliceerd.

One thought on “The Last Kingdom naar het einde met film Seven Kings Must Die voor Netflix

Netflix's historische dramaserie The Last Kingdom eindigt met seizoen 5, maar zal herrijzen in een twee uur durende film genaamd Seven Kings Must Die.

Comments are closed.