Locke And Key Alles wat we weten over seizoen 3

Netflix heeft de productie van Locke & Key seizoen 3 al afgerond, dus wanneer kunnen kijkers het verwachten - en wat weten we over het verhaal?

Locke & Key seizoen 2 eindigt op een dramatische aflevering, “Cliffhanger,” het opzetten van een spannend seizoen 3 dat al klaar is met de productie; hier is alles wat we tot nu toe weten. Gebaseerd op de comics van Joe Hill en Gabriel Rodriguez, vertelt Locke & Key het verhaal van een familie die naar hun oude familiehuis verhuizen, bekend als het Keyhouse in Locke & Key, alleen om te leren dat ze een duistere erfenis hebben geërfd. De show is een hit geweest voor Netflix, met de eerste twee seizoenen die positieve recensies kregen.

Locke & Key seizoen 2 breidde het verhaal van de show uit door de geheime geschiedenis van de sleutels te onthullen, een geschiedenis waar zelfs de familie Locke zich niet bewust van was.

Het conflict tussen de Lockes en Dodge, een demon ontketend uit de demonenwereld, escaleerde tot het punt waar de hele stad in gevaar kwam door de creatie van een nieuwe sleutel.

Gelukkig waren de Lockes in staat om te reageren door zelf sleutels te maken, en uiteindelijk hebben ze Dodge vernietigd.

Ze geloven dat de bedreigingen bijna voorbij zijn, met Eden, een schoolmeisje dat nu ook bezeten is door een demon, als het laatste overgebleven losse eindje.

Helaas, zoals de laatste scènes van de Locke & Key seizoen 2 finale bewezen, is dit slechts de stilte voor de storm.

Deze dramatische cliffhanger zet een derde seizoen in gang dat nog explosiever is dan de seizoenen die ervoor zijn gekomen.

Gelukkig heeft Netflix duidelijk vertrouwen in het aanhoudende succes van Locke & Key, dus seizoen 3 zal inderdaad worden uitgebracht.

Hier is alles wat we weten over Locke & Key seizoen 3.

Gaat Locke & Key seizoen 3 door?

Locke And Key Alles wat we weten over seizoen 3 1

Netflix wacht gewoonlijk om te zien hoe succesvol een serie zal zijn alvorens het te vernieuwen voor een volgend seizoen, maar Locke & Key seizoen 1 was blijkbaar genoeg van een hit om hen ertoe te brengen om een andere aanpak te nemen.

De serie werd verlengd voor zowel een tweede als derde seizoen, waardoor showrunner Carlton Cuse een overkoepelend verhaal kon opzetten en kon verklaren waarom seizoen 2 eindigde met de toepasselijke titel “Cliffhanger.”

De productie van seizoen 3 begon in mei 2021 en eindigde in september. Uitgaande van een soortgelijke vertraging tussen productie en release als seizoen 2, zou het rond de lente van 2022 kunnen uitkomen.

Alles wat we weten over Locke & Key seizoen 3'S verhaal

Locke And Key Alles wat we weten over seizoen 3 2

L&K is verder gegaan dan de graphic boek en is nu zijn eigen weg aan het banen.

Hoewel de Lockes belangrijkste schurk Dodge in seizoen 2 werd verslagen, gebruikte Eden de Echo Key om kapitein Frederick Gideon terug te brengen.

Gideon was de Britse soldaat die bezeten was door de eerste demon die door het portaal kwam en die een van de meest bloeddorstige figuren in de Amerikaanse Revolutionaire Oorlog bleek te zijn.

Eden was verbaasd de demon te herkennen die Gideon bezat, blijkbaar een van de machtigste wezens in de demonendimensie, maar ze was niet snel genoeg om te beseffen dat ze hem niet kon beheersen.

Uiteindelijk werd ze in de put gegooid waaruit ze Gideon had opgeroepen, vermoedelijk tot haar dood. L&K seizoen 3 zal ongetwijfeld de gevolgen van Gideon’s terugkeer onderzoeken.

Ongetwijfeld zullen de Lockes een aantal nieuwe sleutels ontdekken om hen te helpen in hun strijd tegen Gideon; het is waarschijnlijk dat een van deze de Timeshift Key zal zijn, die mensen in staat stelt het verleden te bekijken.

Ondertussen zullen de Lockes te maken krijgen met een heel andere situatie in de familie, aangezien Bode de Geheugensleutel heeft gebruikt om hun moeder Nina magie te laten herinneren.

Tegelijkertijd heeft Tyler ervoor gekozen om verder te gaan, omdat hij magie associeert met te veel hartzeer en pijn, en hij zal alles vergeten wat er in het Sleutelhuis is gebeurd.

Locke & Key Seizoen 3 Cast: Wie zal terugkeren?

Locke And Key Alles wat we weten over seizoen 3 3

De cast van seizoen 3 zal een beetje veranderen, met Genevieve Kang, Lasla De Oliveira, en Griffin Gluck die allemaal vertrekken omdat hun personages Tyler’s vriendin Jackie en verschillende incarnaties van de demon Dodge werden gedood.

Brendan Hines’ Josh Bennett en zijn dochter Jamie (gespeeld door Liyou Abere) zullen waarschijnlijk wel belangrijke personages worden, aangezien zij afstammelingen zijn van Captain Gideon, en Brendan een grondige kennis heeft van zijn historische gruweldaden.

Buiten dat, zullen er ongetwijfeld een aantal verrassingen zijn in seizoen 3.

Please follow and like us:
Locke And Key Alles wat we weten over seizoen 3 4
Pin Share

One thought on “Locke And Key Alles wat we weten over seizoen 3

Netflix heeft de productie van Locke & Key seizoen 3 al afgerond, dus wanneer kunnen kijkers het verwachten - en wat weten we over het verhaal?

Comments are closed.