Animaniacs seizoen 2 Trailer parodieert Gladiator en Thundercats

Een nieuwe trailer voor Animaniacs seizoen 2 belooft nog meer maffe capriolen terwijl er parodieën worden gemaakt op TV shows en films als Thundercats en Gladiator.

Hulu heeft een officiële trailer vrijgegeven van Animaniacs seizoen 2, een parodie op films en TV-shows zoals Gladiator en Thundercats. Animaniacs werd uitgezonden in 1993 en was een geanimeerde variétéshow rond de capriolen van de Warner broers en zussen, Yakko, Wakko, en Dot. De serie was een grote hit, liep vijf seizoenen en bracht een gevolg voort gebaseerd op twee van de meest populaire bijpersonages, Pinky and the Brain, een paar laboratorium muizen die de wereld wilden overnemen.

Dergelijke belangstelling leidde tot een uiteindelijke Animaniacs revival in 2020, gehost op het Hulustreaming platform.

Hulu heeft een nieuwe trailer voor een tweede seizoen van de serie vrijgegeven op hun officiële YouTube-account, om fans een voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten van de komende afleveringen.

De trailer opent met de titulaire Animaniacs die het publiek vertellen dat de advertentie hen is aanbevolen via hun recente eigenaardige zoekgeschiedenis, waaruit blijkt dat de 90’s iconen zich goed hebben aangepast aan het bespotten van de 21e-eeuwse cultuur.

Daarna volgt een stortvloed aan bizarre scenario’s, zoals een avontuur in het oude Rome en een parodie op het tekenfilmfenomeen Thundercats uit de jaren ’80.

De trailer bevestigt ook de terugkeer van Pinky and the Brain, die hun nooit eindigende verovering van de wereldheerschappij voortzetten.

Met Animaniacs seizoen 3 al besteld door het netwerk, lijkt het erop dat de revival een groot succes is voor Hulu en is omarmd door oude en nieuwe fans.

De parodieën van Thundercats en Gladiator zijn humoristisch, en het is mogelijk dat met het nieuwe seizoen van 13 afleveringen, de Hulu-serie nog meer populaire titels zal parodiëren.

Hopelijk zal het nieuwe seizoen het publiek blijven bevredigen en dit gezonde tweede leven voor de show voortzetten.

Animaniacs season 2 premieres November 5th on Hulu.

 
Please follow and like us:
Pin Share

One thought on “Animaniacs seizoen 2 Trailer parodieert Gladiator en Thundercats

Een nieuwe trailer voor Animaniacs seizoen 2 belooft nog meer maffe capriolen terwijl er parodieën worden gemaakt op TV shows en films als Thundercats en Gladiator.

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)