Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen

Deze titels kun je nu streamen op Netflix, als je het aandurft!

Halloween de tijd om even je aandacht op wat anders te richten dan de dagelijkse problemen waar we allemaal mee te kampen hebben. De laatste twee jaar heeft het voor vele genoeg geweest wat helemaal te begrijpen is. Voor Halloween hebben we hier titels voor je die je nu kunt streamen op Netflix. Als je pompoensoepje klaar is, je de nodige pompoen horror versieringen hebt gemaakt dan is het tijd om te relaxen. Neem wat drinken, snacks en een dekentje en tijd om heerlijk te genieten van enkele horror titels.

Wat is er nu beter dan een goede horrorfilm. De horror scènes die je in spanning houden personages die hopelijk niet voorspelbaar zijn en genieten alleen of samen.

Er zijn veel horrorfilms waarvoor je kan kiezen en de traditionele en bekende die heb je misschien al allemaal een keer gezien wat het effect wat laat verwateren.

Deze willen we toch even vermelden er zijn drie Fear Street films te bekijken op Netvlies. Heb je deze drie nog niet achter je kiezen zijn het zeker aanraders. Fear Street Part One 1994, Fear Street Part Two 1978 en Fear Street Part Three 1666.

De kans is klein dat je deze nog niet bekeken hebt, is het toch zo dan zijn dit zeker aanraders.

Hou je het toch liever wat luchtiger dan zijn er de hilarische Scary Movie films. Het hoeft niet altijd horror te zijn en ook al hou je van echte horrorfilms dan zijn Scary Movie, Scary Movie 2 en Scary Movie 3 klaar op Netflix om te streamen! (Scary Movie 4 en Scary Movie 5 zijn niet beschikbaar).

Bekijk hieronder de lijst van Netflix Halloween horrorfilms!

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 1

Een vluchtelingenechtpaar ontsnapt aan de oorlog in Soedan en wordt geconfronteerd met een nieuw kwaad in de Britse volkshuisvesting in het veelbelovende debuut van filmmaker Remi Weekes.

Het duo brengt, “geaarde, emotionele zekerheid naar de afbeelding van een echt huwelijk dat onder de meest surrealistische omstandigheden afbrokkelt, het paar arriveert met hoopvolle harten bij hun nieuw ingekwartierde raadhuis.

En hoewel het lelijke huis, dat hun terloops bruusk wordt getoond door hun lastiggevallen zaakwaarnemer (Matt Smith), vies en stinkend is, de goedkope muren vol vlekken en de bedrading die wordt gegeven aan opblazende gloeilampen proberen ze optimistisch te blijven.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 2

Een paar vampieren (gespeeld door Debby Ryan en Blaire Lucy) huren een nietsvermoedende chauffeur/vriend Benny (Jorge Lendeborg Jr.) om met de LA club te gaan stappen.

Naarmate de nacht vordert, stuit het trio op een eeuwenoude vampieren-oorlog tussen eliteleden van de ondoden gemeenschap, gespeeld door Alfie Allen en Megan Fox.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 3

De mega-hit internationale sensatie. Burgers met schulden schrijven zich in voor een mysterieus spel op een afgelegen eiland.

Eenmaal daar strijden ze tegen de andere deelnemers in een selectie van kinderspelletjes voor een grote geldprijs.

Het addertje onder het gras?

Elke verliezer ontmoet een gruwelijk en bloederig einde.

Kijk nu of wees de enige die zich afvraagt waarom iedereen deze Halloween in groene trainingspakken rondloopt.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 4

Deze buitengewoon trippy film, geschreven en geregisseerd door Gareth Evans, de maker achter de geliefde actiefilm “The Raid”, speelt zich af in 1905 op een afgelegen eiland dat bewoond wordt door een vreemde sekte.

Denk aan het ouderwetse “Midsommar” maar dan met een bovennatuurlijke inslag met Dan Stevens en Michael Sheen in de hoofdrollen.

Waarschuwing: veel grafische sterfgevallen.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 5

Voor degenen die iets willen zien wat ze nog nooit eerder hebben gezien op monstergebied, raden we “The Ritual” aan.

Het uitgangspunt is vrij gewoon, een groep beste broers gaan naar het bos om de as van hun vroegere vriend te verstrooien.

Ze raken gewond, ze nemen een kortere weg, ze verdwalen. Kamperen, altijd een slechte beslissing.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 6

(Horror Komedie)

Steek je hand op als je Method Man, Chris Redd en The Kid Mero tegen vampiers wilt zien vechten.

Deze Netflix-originele volgt een groep kinderen als ze proberen om hun buurt te bevrijden van gentrifying bloedzuigers.

Deze horrorkomedie, geschreven en geregisseerd door Osmany Rodriguez, schakelt lokale helden in (de eerder genoemde helden uit New York) om het kwaad te bestrijden en voor de nodige lachsalvo’s te zorgen.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 7

Een gevangenis in een wolkenkrabber voedt zijn gevangenen door een buffet te plaatsen op een centrale lift, waardoor er niets anders overblijft dan restjes en afval voor de bewoners van de onderste verdiepingen.

Als de middelen niet naar beneden druppelen, duurt het niet lang voordat de gevangenis uitbarst in een oorlogszone van hondeneters.

Het Spaanstalige origineel van Netflix heeft enthousiaste kritieken gekregen sinds zijn festivaldebuut afgelopen herfst, met een score van 83% op Rotten Tomatoes en lof voor zijn onvoorspelbare, inventieve wereldopbouw.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 8

Charlotte (Allison Williams) keert terug naar haar oude muziekschool in Boston nadat ze gestopt is om voor haar zieke moeder te zorgen.

Maar bij aankomst raakt ze al snel bevriend met Lizzie (Logan Browning), een sterleerlinge die haar heeft vervangen toen ze weg moest.

Ze beginnen aan een reis door China, maar één van de meisjes krijgt al snel hallucinaties die haar in paniek brengen.

De resultaten van die reis zullen hun beider levens voor altijd beïnvloeden.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 9

Hush

 

In deze magere tweehandige film ontdekt een dove schrijfster die alleen woont dat een mes-zwaaiende psychopaat probeert in te breken in haar huis.

Het is erg leuk om te zien hoe regisseur Mike Flanagan probeert te schakelen tussen het beperkte perspectief van zijn scream queen en de volledige realiteit van haar omgeving voor een maximaal effect.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 10

Cam

 

Een ambitieuze cam-vrouw die online een fanatieke aanhang krijgt, wordt plotseling van haar account afgesloten door een dubbelganger die in haar plaats streamt.

Hoewel de digitale technologie een simpele gimmick zou kunnen zijn, verwoordt de film de aandachtseconomie van het internet en de onmenselijke intimidatie waarmee sekswerkers te maken krijgen met zeldzame tact.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 11

Een inwonend kindermeisje wordt ingehuurd om te zorgen voor Iris, een gepensioneerde horrorschrijfster die met dementie leeft.

Het kindermeisje komt al snel tot de ontdekking dat de horrorromans geïnspireerd zouden kunnen zijn op de spookachtige gebeurtenissen die in hun huis lijken plaats te vinden, van de aanblik van een spookachtige vrouw tot een vreemde plek schimmel die op de muur groeit.

Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 12

Tieners die verslaafd zijn aan hun elektronica worden in deze film uit 2020 naar een kamp gestuurd en van de wereld losgekoppeld.

Alsof dat nog niet horror genoeg is, wordt de groep gedwongen samen te werken in de hoop het zeer reële gevaar in het bos te overleven.

Netflix heeft nog heel wat meer titels in het aanbod die zeker geschikt zijn voor Halloween. Wist je dat Netflix een hele Halloween sectie heeft die kan je hier vinden Halloween Favorieten

Je hebt heel wat keuze bij Netflix om van je avond, nacht een succes te maken, het is nu aan jou om de keuze te maken welke titels je gaat houden voor Halloween en welke titels waar je meteen aan gaat beginnen..

Please follow and like us:
Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen 13
Pin Share

One thought on “Halloween Films Om Je In De Stemming Te Brengen

Deze titels kun je nu streamen op Netflix, als je het aandurft!

Comments are closed.