Canadese DJ en Producer WHIPPED CREAM onthult eerste origineel in 2021 Samen met Jimorrow voor nieuwe single Light Of Mine

Met haar langverwachte terugkeer bij Monstercat heeft de geliefde DJ en producer WHIPPED CREAM uit Vancouver de handen in elkaar geslagen met de opkomende artiest Jimorrow voor haar eerste originele single van dit jaar, “Light of Mine”. Na wat downtime om haar innerlijke licht te vinden en haar beste zelf te bereiken, is WHIPPED CREAM terug en voelt zich krachtiger dan ooit. De muziekvideo “Light of Mine”, geproduceerd door INFAKTcreative, volgt haar geanimeerde personage terwijl ze de duisternis verlicht en de schaduwmensen verslaat met haar stralende baken van zelfvertrouwen.

WHIPPED CREAM hoopt dat de boodschap luisteraars zal inspireren om nooit aan zichzelf te twijfelen en ook hun licht te laten schijnen.

Whipped Cream

 

WHIPPED CREAM deelt, “‘Light of Mine’ is een lied dat volledig met mij resoneert. De betekenis achter de tekst, “dit kleine lichtje van mij, ik ga het laten schijnen,” is gewoon iets waarvan ik denk dat we het allemaal moeten begrijpen. We zijn allemaal geboren met dit licht, het is gewoon een kwestie van tijd tot het gaat schijnen. We hebben allemaal iets te bieden en op het juiste moment zal het licht zijn weg uit ons en in het universum vinden. Laat het licht schijnen!”

Jimorrow voegt eraan toe: “Toen Caroline me voor het eerst benaderde met het idee voor ‘Light of Mine’, vertelde ze me dat het potentieel had om een enorm, empowering anthem te worden, en ik stemde toe. Na er zes maanden aan gewerkt te hebben, ben ik dankbaar dat ik in staat was om haar visie tot leven te brengen. Het is zo’n verhelderende ervaring geweest om deze plaat te maken, dus ik hoop dat het een beetje licht kan brengen aan iedereen die ernaar luistert.”

In de afgelopen tien jaar heeft WHIPPED CREAM een transformerende reis doorgemaakt van een professionele schaatsster die trainde voor de Olympische Spelen, naar een wereldwijd bekende producer die op de grootste evenementen ter wereld speelt, waaronder Lollapalooza, Bonnaroo, EDC, en meer.

Haar genre-buigende producties die rap en electronica samensmelten hebben gezorgd voor massale collabs met Lil Xan, Jasiah, en Babygoth, maar ook voor support van zwaargewichten als Alison Wonderland, Diplo, en ZHU. Met “Light of Mine” als voorproefje van wat komen gaat, kunnen fans WHIPPED CREAM volgende maand live meemaken op Audiotistic in San Diego en EDC Orlando.

Please follow and like us:
Canadese DJ en Producer WHIPPED CREAM onthult eerste origineel in 2021 Samen met Jimorrow voor nieuwe single Light Of Mine 1
Pin Share

One thought on “Canadese DJ en Producer WHIPPED CREAM onthult eerste origineel in 2021 Samen met Jimorrow voor nieuwe single Light Of Mine

Comments are closed.