Selling Sunset Seizoen 4 Releasedatum Onthuld Door Netflix

Netflix maakt eindelijk bekend dat Selling Sunset, haar populaire realityshow over The Oppenheim Group, op 24 november terugkeert met seizoen 4.

Na maanden van speculatie heeft Netflix eindelijk onthuld dat Selling Sunset seizoen 4 eraan komt, net op tijd voor ieders wintermarathon kijken. Selling Sunset debuteerde in maart 2019 met een seizoen van acht afleveringen, maar keerde helaas pas het jaar daarop terug, in mei 2020. Gelukkig kwam seizoen 3 kort daarna die zomer in augustus, waardoor fans wachtten op meer en zich afvroegen wat er aan de hand was met de agenten van The Oppenheim Group, gevestigd in Los Angeles.

Vlak voor de première van seizoen 3 plaatste castlid Chrishell Stause een reeks foto’s op Instagram waarin ze officieel aankondigde dat zij en de medeoprichter van The Oppenheim Group, Jason Oppenheim, aan het daten waren, wat de interesse in de komende seizoenen nog meer aanwakkerde.

Gezien de opnameschema’s verwachtte niemand dat seizoen 3 over hun nieuwe relatie zou gaan, maar sindsdien is de interesse in Selling Sunset alleen maar gegroeid.

Het is duidelijk gemaakt door leden van de cast, zoals Mary Fitzgerald, dat het volgende seizoen werd gefilmd lang voordat Chrishell en Jason ook aan hun romance begonnen.

Maar zelfs zonder die verhaallijn belooft seizoen 4 meer ruzies tussen de vrouwen en huizen van miljoenen dollars om bij weg te kwijlen.

Gelukkig heeft Netflix eindelijk aangekondigd dat Selling Sunset seizoen 4 op 24 november 2021 in première zal gaan (via People).

COVID-19 filmen regelgeving vertraagde de release van het nieuwste seizoen, maar Netflix heeft Selling Sunset al vernieuwd voor seizoen 5, wat betekent dat fans nog meer hebben om naar uit te kijken, wanneer het in première gaat.

Fans hebben veel om naar uit te kijken volgend seizoen. Het is ook bevestigd dat het grootste deel van de cast terugkeert, waaronder Jason en Brett Oppenheim, Chrishell, Mary, Christine Quinn, Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander, en Davina Potratz.

Er zijn ook enkele nieuwe agenten die hun debuut zullen maken in Selling Sunset, Vanessa Villela en Emma Hernan. Er zijn ook hints dat er nog meer nieuwe castleden op komst zijn.

Voor degenen die genieten van Selling Sunset vanwege de enorme huizen in de Hollywood Hills, Christine teased terug in maart dat de show zal leveren in dat opzicht, ook. “De huizen zijn groter, het drama is groter,” zei ze. “Het is fantastisch.

Jullie zullen het geweldig vinden,” voegde Christine eraan toe.

Of het nu gaat om uit te vinden welke grote Hollywood A-lister The Oppenheim Group inschakelt om hun huis te verkopen, het vangen van kleine hints dat Jason en Crishelle samen eindigen, of gewoon zien hoe Christine reageert op een aantal van de nieuwere vrouwen in het team, Selling Sunset seizoen 4 is gebonden om te schitteren.

Kijkers zullen in staat zijn om te zien hoe het allemaal afloopt wanneer de show volgende maand eindelijk terugkeert.

Selling Sunset seizoen 4 gaat 24 november 2021 in première op Netflix

 
Please follow and like us:
Selling Sunset Seizoen 4 Releasedatum Onthuld Door Netflix 1
Pin Share

2 thoughts on “Selling Sunset Seizoen 4 Releasedatum Onthuld Door Netflix

Netflix maakt eindelijk bekend dat Selling Sunset, haar populaire realityshow over The Oppenheim Group, op 24 november terugkeert met seizoen 4.

Comments are closed.