Hide And Seek Trailer Jonathan Rhys Meyers speelt in Koreaanse horror remake

Bekijk de trailer voor de psychologische thriller Hide and Seek met Jonathan Rhys Meyers in een remake van de Koreaanse horrorfilm uit 2013 van Huh Jung.

Trailer voor Hide and Seek, de psychologische thriller met Jonathan Rhys Meyers in de hoofdrol. De film is een Engelstalige remake van een gelijknamige Koreaanse horrorfilm uit 2013, geregisseerd door Huh Jung. Hide and Seek gaat in première in de bioscoop, digitaal, en On Demand op 19 november van Saban Films.

Hide and Seek volgt Noah (Meyers), die na de dood van hun vader weer in contact wil komen met zijn verstoten broer. Noah hoopt het goed te maken en het fortuin van de familie te delen, maar in plaats daarvan komt hij terecht in een donkere onderwereld die zijn familie uit elkaar dreigt te scheuren. Terwijl hij worstelt om zijn geestelijke gezondheid te behouden, wordt Noah op een angstaanjagend spoor naar de waarheid geleid via een reeks cryptische aanwijzingen.

Bekijk de trailer van Hide and Seek hieronder. De trailer begint met het comfortabele leven van Noah met zijn vrouw en kinderen in New York City en gaat langzaam over in iets duisters. De trailer benadrukt de psychologische spanning in het hart van de film en toont de spanning en Noah’s devoluerende mentale toestand. Bekijk hier de trailer van Hide and Seek:

Meyers leidt de cast van Hide and Seek die ook bestaat uit Jacinda Barrett, Sue Jean Kim, Mustafa Shakir, en Joe Pantoliano. De remake is geschreven en geregisseerd door Joel David Moore van CJ Entertainment, de producent achter het Oscarwinnende Parasite. Over Hide and Seek zei Moore:

Ik denk dat we met deze film een film hebben gemaakt die de kijkers zal boeien met een stijl en energie die een blijvende indruk zal achterlaten op het publiek. Met ongelooflijke prestaties, prachtige visuals en hartverwarmende thema’s die moeilijk van je af te zetten zijn, streeft deze film ernaar de volgende te zijn in de rij van grote thrillers in de fantastische ‘wat als’ categorie. Ik hoop dat je geniet van onze reimagining van Hide And Seek.

De remake van Hide and Seek neemt de Koreaanse film en speelt zich af in New York City. De nieuwe film gaat in op kwesties als gentrificatie en sociale ongelijkheid. Hide and Seek onderzoekt de vraag wat er gebeurt als gemarginaliseerde mensen in de samenleving besluiten het heft in eigen handen te nemen.

Bekijk hieronder de poster en de officiële synopsis voor Hide and Seek:

Jonathan Rhys Meyers speelt de hoofdrol in deze intense psychologische thriller vol schokkende wendingen. Na de dood van zijn rijke vader, zoekt Noah zijn verstoten broer om het goed te maken en het familiefortuin te delen. Maar de familie herbergt een duister geheim en een reeks cryptische aanwijzingen leiden Noah op een angstaanjagend spoor naar de waarheid die hem dreigt te verscheuren van degenen van wie hij het meest houdt.

Hide And Seek Trailer

 
Please follow and like us:
Hide And Seek Trailer Jonathan Rhys Meyers speelt in Koreaanse horror remake 2
Pin Share

One thought on “Hide And Seek Trailer Jonathan Rhys Meyers speelt in Koreaanse horror remake

Bekijk de trailer voor de psychologische thriller Hide and Seek met Jonathan Rhys Meyers in een remake van de Koreaanse horrorfilm uit 2013 van Huh Jung.

Comments are closed.