Dangerous Trailer Scott Eastwood is op de vlucht voor Famke Janssen

Bekijk de trailer voor de actiethriller Dangerous, met Scott Eastwood in de hoofdrol als een ex-gevangene die wordt achtervolgd door een FBI-agente die wordt gespeeld door X-Men-ster Famke Janssen.

Dangerous: Hier is de exclusieve trailer voor Dangerous, de aankomende thriller met Scott Eastwood (The Fate of the Furious) en Famke Janssen (X-Men franchise) in de hoofdrollen. De Lionsgate-film is geregisseerd door David Hackl (Saw V) met een script van Christopher Borrelli (Witches in the Woods). Dangerous gaat op 5 november in première in de bioscoop en On Demand.

Dangerous volgt Dylan Forrester (Eastwood), een ex-gevangene en voormalig sociopaat die probeert zijn voorwaardelijke vrijlating af te maken.

Met de hulp van antidepressiva en zijn excentrieke psychiater (Mel Gibson), kan Dylan zich redden.

Wanneer zijn broer onder mysterieuze omstandigheden sterft, breekt Dylan zijn voorwaardelijke vrijlating en gaat undercover om de waarheid te achterhalen.

Een bende zwaarbewapende huurlingen wil iets dat Dylans broer verborgen hield, en Dylan zal al zijn sluwheid en tactische vaardigheden nodig hebben om te overleven.

Een FBI-agent (Janssen) is hem echter op het spoor.

Bekijk hieronder de exclusieve trailer van Dangerous. De trailer toont Eastwood op de vlucht met de FBI onder leiding van Janssen niet ver daarachter.

Er is ook een mysterieuze man die connecties lijkt te hebben met de broer van Dylan.

“Iedereen heeft een verleden” en “Elke man heeft een breekpunt”, zo belooft de trailer, met de belofte dat het leven waar Dylan zo hard van probeert weg te komen wel eens net datgene zou kunnen zijn wat hij nodig heeft om te overleven.

De trailer van Dangerous benadrukt de intense actie van de film, evenals het mysterie in het centrum. Bekijk hem hier:

De cast van Dangerous bestaat ook uit acteurs die banden hebben met zowel Eastwood als Janssen. In de film spelen Eastwoods Fast and Furious-medespeler Tyrese Gibson en een collega X-Men-acteur Kevin Durand uit X-Men Origins: Wolverine. Mel Gibson speelt ook een rol. Dangerous wordt geproduceerd door Kevin Dewalt, Douglas Falconer, en Benjamin Dewalt.

Bekijk de poster voor Dangerous hieronder en bekijk de officiële synopsis voor de film:

Ex-gevangene en hervormde sociopaat Dylan Forrester (Scott Eastwood) probeert rustig zijn voorwaardelijke vrijlating uit te zitten – met de hulp van een regelmatige voorraad antidepressiva en zijn excentrieke psychiater (Mel Gibson).

Maar wanneer zijn broer onder mysterieuze omstandigheden sterft, breekt Dylan zijn voorwaardelijke vrijlating en, met een verbeten FBI-agente (Famke Janssen) op zijn spoor, gaat hij op zoek naar de waarheid.

Een bende zwaarbewapende huurlingen wil iets dat Dylans broer verborgen hield, en Dylan zal al zijn sluwheid en tactische vaardigheden nodig hebben om te overleven in deze actievolle thriller met Kevin Durand en Tyrese Gibson in de hoofdrollen.

Please follow and like us:
Dangerous Trailer Scott Eastwood is op de vlucht voor Famke Janssen 2
Pin Share