Through My Window – Komt naar Netflix in februari 2022 – Waar gaat het boek over?

Through My Window gebasseerd op een boek komt naar Netflix in februari 2022.

Through My Window: In de lange lijst van Netflix adaptaties voor tieners, is er Through My Window van Ariana Godoy. Zij bracht haar boek “A Través De Mi Ventana” uit op Wattpad, wat zich vertaalt naar Door mijn raam. Hoewel Netflix de officiële trailer nog niet heeft vrijgegeven, heeft het de datum aangekondigd door middel van deze teaser / datum aankondiging. De film gebaseerd op een young-adult romance roman zal worden vrijgegeven op 4 februari, 2022- precies op tijd voor Valentijnsdag.

Wie is Ariana Godoy?

Een gepubliceerd schrijver zijn in drukwerk is niet het enige dat je succesvol kan maken. Online websites waar je gratis je schrijfsels kunt publiceren zijn net zo nuttig. Ariana Godoy is een Amerikaanse schrijfster die bekendheid verwierf met haar Wattpad roman “A Través De Mi Ventana”.

Godoy is een echte ster op Wattpad, met meer dan tweehonderd miljoen lezers en maar liefst miljoen volgers. Ze heeft ook naam gemaakt op YouTube als vlogger en heeft een grote social media aanhang.

Through My Window: Waar het over gaat en wat je kunt verwachten

Through My Window, een Netflix Original, is het verhaal van Raquel Álvarez- een typische bedachtzame hoofdpersoon die doelgericht en ambitieus is. Raquel groeide op met een alleenstaande ouder. Als gevolg van haar opvoeding is ze niet erg extrovert.

Maar ondanks haar asociale aard, heeft Raquel oog gehad voor haar aantrekkelijke buurjongen Ares Hidalgo. Een verliefdheid waarvan ze dacht dat die onbeantwoord was, blijkt dat niet te zijn.

De hoofdrollen in de film

 

De hoofdrollen in de film zijn voor Clara Galle als Raquel en Julio Peña als Ares. Through My Window zal ook Eric Masip, Guillermo Lasheras, Lucía de la Puerta, Natalia Azahara, Marià Casals, en Emilia Lazo in de hoofdrollen hebben. Terwijl Lasheras een bijrol heeft gehad in de Netflix serie “White Lines,” zijn de meeste van de anderen nieuwe acteurs.

Met tiener personages en verliefdheden, is de film gebonden aan een reis van intentie romantiek en veel drama, niet in tegenstelling tot andere Wattpad verfilmingen “The Kissing Booth” trilogie en de “After” serie.

De film arriveert in februari 2022 op Netflix. Fans van het genre zijn verplicht om een oogje in het zeil te houden voor andere trailers en teasers die Netflix zal vrijgeven.

De Games zijn verplaatst naar een nieuwe website die je kan vinden op gaming.epicplace.info. De games website is in het Engels, maar in de zijbalk kan je vertalen naar verschillende talen waar ook het Nederlands bij de mogelijkheden hoort.

Talen zoals het Frans, Duits zijn ook mogelijk. Surf naar de site en ga een kijkje nemen het zal vlug duidelijk zijn wat de mogelijkheden zijn.

Please follow and like us:
Through My Window - Komt naar Netflix in februari 2022 - Waar gaat het boek over? 1
Pin Share

One thought on “Through My Window – Komt naar Netflix in februari 2022 – Waar gaat het boek over?

Through My Window gebasseerd op een boek komt naar Netflix in februari 2022.

Comments are closed.