Jennifer Lopez is een dodelijke huurmoordenaar in THE MOTHER – Komt Naar Netflix

Als het op Jennifer Lopez aankomt, kan de wereld gewoon niet genoeg van haar hebben. Netflix heeft dat goed begrepen en komt met een film genaamd The Mother. Met popster en actrice Jennifer Lopez in de hoofdrol als een dodelijke huurmoordenaar, is The Mother een thriller die de fans van hun voeten zal doen schudden, en natuurlijk gaan we allemaal dood als we naar de schoonheid van JLo kijken.

Met een paar kleine details en een vrij veelbelovende eerste blik, is Netflix klaar om ons te dienen met The Mother. De film zal worden geregisseerd door Niki Caro en het filmen zal deze maand beginnen. Hoewel we geen data hebben voor de mogelijke release, hebben we wel een kijkje gekregen in de castlijst voor de thriller, en misschien ook een beetje over het plot. Dus hier is alles wat we weten over The Mother Netflix.

The Mother Netflix – Eerste blik

De streaminggigant was in een bui om de fans blij te maken op 15 oktober, en dat deed het precies. Twee foto’s van JLo van de sets van The Mother werden vrijgegeven. Ze zag er in beide absoluut prachtig uit. De tweet luidde, “een vrouw-gedreven actiefilm met @JLo in de hoofdrol? graag gezien! hier is een eerste blik op Jennifer Lopez als een dodelijke huurmoordenaar op de vlucht in THE MOTHER – binnenkort te zien op Netflix

Fans zijn zeker enthousiast over dit nieuwe project en smachten naar meer updates voor hetzelfde. Maar we hebben in ieder geval wat beelden om naar te kijken voor nu.

De cast en het plot van de film

Volgens een rapport van Variety, zullen Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal, en Omari Hardwick toetreden tot de cast van JLo’s The Mother. Samen met hen, zullen Paul Raci en Lucy Paez ook een rol spelen in de film. Paez zal de rol van Lopez’s dochter spelen.

Er is nog niet veel bekend over het plot en de verhaallijn van de film. Een korte schets van de film zou zijn; Een moeder, ooit een dodelijke huurmoordenaar, keert terug naar de moord business wanneer ze haar enige dochter moet beschermen tegen dodelijke mannen. Al met al zal het kijken naar Jennifer Lopez als een wereldse huurmoordenaar zeker een traktatie worden, en we kunnen er eerlijk gezegd niet op wachten.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)