Amazon Prime Video dropt trailer en releasedatum voor Pau Gasol-docuserie – Global Bulletin

Amazon Prime Video en RTG Features hebben de trailer gedropt voor “Pau Gasol: It’s About the Journey,” aangekondigd door Variety in april van dit jaar, een vierdelige docuserie over de schemering van de carrière van de voormalige NBA-ster die op 12 november in meer dan 200 landen op Prime Video in première zal gaan. Een Lakers-legende, Gasol’s laatste NBA-wedstrijd was in maart van 2019 toen, kort na het tekenen bij de Milwaukee Bucks, een team dat misschien een ster te kort kwam voor hun eerste NBA-titel in bijna een halve eeuw, Gasol’s seizoen en NBA-carrière werden voortijdig beëindigd door een stressfractuur. 

Een jaar later tekende hij voor het mannenbasketbalteam van FC Barcelona, waar hij zijn professionele carrière meer dan 20 jaar geleden begon, om zich voor te bereiden op zijn laatste optreden met het Spaanse nationale mannenteam op de Olympische Spelen van Tokio.

“In deze documentaire vertel ik het verhaal achter mijn terugkeer op het veld,” zei Gasol in een persbericht. “Ik denk dat het belangrijk is dat mensen zich ervan bewust zijn dat de weg soms niet gemakkelijk is en vol tegenslagen zit, maar de inzet, wilskracht en passie voor wat je doet, is wat je ertoe brengt om vooruit te blijven gaan en hard te werken om je doelen te bereiken. Dit is het verhaal van iemand die houdt van wat hij doet en tot het einde vecht om afscheid te nemen op de manier waarvan hij had gedroomd.”

“Pau Gasol is een legende in de wereld van het internationale basketbal,” voegt Chris Bird, hoofd EU Prime Video Content bij Amazon, toe. “We zijn dolblij dat we met deze nieuwe docuserie een exclusief inzicht in de laatste fase van zijn professionele carrière kunnen delen met Prime Video-klanten.”

Amazon Prime Video

 
Please follow and like us:
Amazon Prime Video dropt trailer en releasedatum voor Pau Gasol-docuserie - Global Bulletin 1
Pin Share

One thought on “Amazon Prime Video dropt trailer en releasedatum voor Pau Gasol-docuserie – Global Bulletin

Comments are closed.