Red Notice Trailer: Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds zetten diefstal om in kunst in Netflix Heist Comedy

Red Notice: Er is een dief voor nodig om een dief te vangen, zoals het gezegde luidt, en de spreuk wordt tentoongesteld in de nieuwe trailer voor Red Notice, de aankomende Netflix-film met Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds in de hoofdrollen. Geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber, Red Notice de titel verwijst naar het wereldwijde alarm uitgegeven door Interpol is een heist komedie waarin een FBI-profiler (Johnson) samenwerkt met ‘s werelds grootste kunstdief (Reynolds) om ‘s werelds meest gezochte kunstdief (Gadot) te vangen.

Zoals Netflix beschrijft: “Het hoogvliegende avontuur dat volgt brengt het trio over de hele wereld, over de dansvloer, opgesloten in een afgelegen gevangenis, in de jungle en, het ergste van alles voor hen, voortdurend in elkaars gezelschap.”

Johnson, Gadot en Reynolds worden in de cast vergezeld door Ritu Arya en Chris Diamantopoulos. De film wordt geproduceerd door Hiram Garcia, Dwayne Johnson en Dany Garcia van Seven Bucks Productions, Beau Flynn’s Flynn Picture Co. en Thurber’s Bad Version, Inc.

Zoals Deadline voor het eerst meldde, is Red Notice met 130 miljoen dollar misschien wel de grootste verbintenis van de streaming-gigant.

Universal en Legendary hadden het Johnson-project oorspronkelijk binnengehaald in een veiling met meerdere studio’s, waarbij de ster 20 miljoen dollar zou krijgen tegen een break-even brutowinst, maar nadat Uni de cijfers had berekend, werd het project te duur bevonden en nam Netflix het over.

In plaats van break-even bruto tegen upfront salarissen, Netflix betaalt upfront salarissen en koopt uit backend.

Red Notice zal verschijnen in geselecteerde theaters 5 november en op Netflix 12 november.

Please follow and like us:
Red Notice Trailer: Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds zetten diefstal om in kunst in Netflix Heist Comedy 1
Pin Share

One thought on “Red Notice Trailer: Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds zetten diefstal om in kunst in Netflix Heist Comedy

Comments are closed.