Netflix Titels Die Je Kan Streamen Vanaf Vrijdag 21 Oktober 2021

Netflix titels die je kan streamen vanaf vrijdag 22 oktober 2021. Het is net voor het weekend en dan is Netflix een beetje guller met titels die beschikbaar worden om te streamen. We nemen niet enkel de populaire titels onder loep, maar ook de wat minder bekende of die titels die wat minder media-aandacht krijgen en vaak vergeten worden. Je kan de titels hieronder bekijken er is ook een trailer voor elke titel. Een knop met een rechtstreekse link naar Netflix.

Titels beschikbaar vanaf vrijdag 22 oktober 2021!

 

The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea

Begin 21e eeuw zaaide You Young-chul angst in Seoul door mensen doos te slaan. In deze docuserie wordt het verhaal verteld van de jaccht op deze seriemoordenaar.

Dynasty Seizoen 4

Een bruiloft, een uitvaart, een nieuw familielid en een flinke dosis drama maken het dit seizoen niet eenvoudiger voor de Colby’s en de Carringtons.

Locke & Key

Tyler, Kinsey en Bode ontcijferen steeds meer familiegeheimen in hun speurtocht naar de geheimzinnige kracht van de sleutels, maar het gevaar is dichterbij dan ze denken.

Inside Job - Deel 1

Hagedissenmensen? Echt. De maanlanding? Nep. Een vreemd genie en haar disfunctionele collega’s hebben een dagtaak aan het beheer van de complotten in de wereld.

Image

Een journalist leert een jonge Marokkaan kennen. Ze probeert de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat in de weg.

Maya en de drie krijgers

Een strijdlustige, zelfstandige prinses probeert een oude voorspelling te vervullen en de mensheid te redden van wraakzuchtige goden.

More Than Blue

In deze op de film gebaseerde serie gaat een man met een terminale ziekte op zoek naar een vaste partner voor zijn geliefde.

Little Big Mouth

Een speelse gitarist wordt uit zijn band en huis getrapt. Hij trekt in bij een boekhoudster, haar zoon en haar vader. Kunnen ze in harmonie met elkaar leven.

Panihida

De dood van een oude vrouw in een dorp in Moldavië geeft aanleiding tot reflectie op leven, verlies en verlangen wanneer de dorpelingen samenkomen om afscheid te nemen.

Wil je je vrienden verbazen met de laatste films en series nieuws, weetjes over beroemdheden, muziek nieuwe nummer en clips.

Wij hebben alle info die je ooit nodig zult hebben. Klik op de knop hieronder en wordt lid! Waar wacht je op?

The King's Affection

Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste liefde strikt geheim te houden.

Please follow and like us:
Netflix Titels Die Je Kan Streamen Vanaf Vrijdag 21 Oktober 2021 11
Pin Share