Fox stelt premièredata voor middenseizoen vast voor ‘Next Level Chef’, ‘Call Me Kat’ en ‘Pivoting

Fox-kijkers kunnen in januari 2022 uitkijken naar drie extra series. Next Level Chef, Call Me Kat en Pivoting gaan halverwege het seizoen in première.

Fox-kijkers kunnen in januari 2022 uitkijken naar drie extra series. Next Level Chef, Call Me Kat en Pivoting gaan halverwege het seizoen in première. Het netwerk, waar momenteel MasterChef en Hell’s Kitchen te zien zijn, zal in het nieuwe jaar een nieuwe kookwedstrijd van Gordon Ramsay uitzenden. Next Level Chef gaat op zondag 2 januari om 20.00 uur ET in première, na NFL On Fox en The OT. De show, die wordt geproduceerd door Studio Ramsay Global en Fox Alternative Entertainment, bestaat uit een culinaire uitdaging op een podium van meer dan drie verdiepingen hoog, waarbij elke verdieping een andere keuken bevat.

Lijnkoks, thuiskoks, sterren van de sociale media en eigenaars van foodstores nemen het tegen elkaar op om gekroond te worden tot de nieuwste superster van de foodwereld.

Ramsay, Nyesha Arrington en Richard Blais zullen elk een groep van de chefs rekruteren en hen onder hun vleugels nemen om het beste uit hen te halen en hen te helpen de hoofdprijs van $250.000 te winnen.

Het project is ontwikkeld door het Studio Ramsay Global team onder leiding van Chief Creative Officer Lisa Edwards en creative director of development Fernando De Jesus. Ramsay, Lisa Edwards en Matt Cahoon zijn de uitvoerende producenten.

De week daarop gaan seizoen 2 van Call Me Kat en en Pivoting in première op zondag 9 januari om respectievelijk 20.00 uur ET en 20.30 uur ET.

De serie is geproduceerd door Bialik en haar Big Bang Theory-partner Jim Parsons en is een bewerking van de langlopende BBC-sitcom Miranda. Bialik speelt de rol van een vrouw die elke dag vecht tegen de maatschappij en haar moeder om te bewijzen dat ze een gelukkig en bevredigend leven kan leiden, hoewel ze op haar 39e nog single is.

Daarom heeft ze onlangs haar hele spaargeld uitgegeven om een kattencafé te openen in Louisville, KY. Dit jaar zal Kat zich in allerlei hachelijke situaties bevinden, en ze zal ze aanpakken zoals alleen zij dat kan – met vreugde, humor en positiviteit.

Wil je je vrienden verbazen met de laatste films en series nieuws, weetjes over beroemdheden, muziek nieuwe nummer en clips.

Wij hebben alle info die je ooit nodig zult hebben. Klik op de knop hieronder en wordt lid! Waar wacht je op?

Swoosie Kurtz, Cheyenne Jackson, Leslie Jordan, Kyla Pratt en Julian Gant spelen ook de hoofdrollen.

Call Me Kat wordt geproduceerd door Parsons’ That’s Wonderful Productions, Bialik’s Sad Clown Productions en BBC Studios’ productieafdeling in Los Angeles samen met Warner Bros Television en Fox Entertainment.

Todd Spiewak van That’s Wonderful Productions, Angie Stephenson van BBC Studios en Miranda Hart, ster uit de originele Britse show, produceren samen met Bialik en Parsons.

Alison Mo Massey zal toezicht houden op That’s Wonderful, en Mackenzie Gabriel-Vaught op Sad Clown.

Pivoting, met in de hoofdrollen Eliza Coupe, Ginnifer Goodwin en Maggie Q, volgt drie vrouwen (Coupe, Goodwin, Q) na de dood van hun beste jeugdvriendin.

Geconfronteerd met de realiteit dat het leven kort is, in wanhopige pogingen om geluk te vinden, maken ze een reeks van impulsieve, onverstandige en genotzuchtige beslissingen, waardoor hun band sterker wordt en ze bewijzen dat het nooit te laat is om je leven te verknallen.

De serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television in samenwerking met FOX Entertainment.

De premières van de drie programma’s zullen later bekend worden gemaakt.

Please follow and like us:
Fox stelt premièredata voor middenseizoen vast voor 'Next Level Chef', 'Call Me Kat' en 'Pivoting 1
Pin Share

One thought on “Fox stelt premièredata voor middenseizoen vast voor ‘Next Level Chef’, ‘Call Me Kat’ en ‘Pivoting

Fox-kijkers kunnen in januari 2022 uitkijken naar drie extra series. Next Level Chef, Call Me Kat en Pivoting gaan halverwege het seizoen in première.

Comments are closed.