John Wick Starz prequel serie The Continental voegt vijf leden toe aan de cast, waaronder Mishel Prada uit Vida

De "John Wick" prequel serie op Starz, "The Continental," is de hoofdcast aan het afronden met vijf nieuwe toevoegingen.

Mishel Prada (“Vida”) zal KD spelen; Hubert Point Du-Jour (“Blindspot,” “Madame Secretary”) zal Miles spelen; Jessica Allain (“The Laundromat,” “Thriller”) is gecast als Lou; Nhung Kate (“Swapping Fate,” “The Better Man”) is gecast als Yen; en Ben Robson (“Animal Kingdom,” “Vikings”) is gecast als Frankie. De vijf voegen zich bij de eerder aangekondigde hoofdrolspeler Colin Woodell en castlid Mel Gibson.

“The Continental’ onderzoekt de oorsprong van het hotel voor huurmoordenaars door de ogen en daden van Winston Scott (Woodell), die wordt meegesleurd in de hel van 1975 in New York City om een verleden onder ogen te zien dat hij dacht achter zich te hebben gelaten.

Winston zet een dodelijke koers uit door de mysterieuze onderwereld van New York in een schrijnende poging om het iconische hotel in beslag te nemen, dat dient als ontmoetingsplaats voor ‘s werelds gevaarlijkste criminelen. In de films wordt Scott gespeeld door Ian McShane.

“The Continental”, dat zal worden uitgezonden als een drie afleveringen tellende serie, is het werk van schrijvers en uitvoerend producenten Greg Coolidge en Kirk Ward, die ook dienen als showrunners.

Chad Stahelski, Derek Kolstad, David Leitch, Shawn Simmons, Paul Wernick, en Rhett Reese zijn allen uitvoerend producent en Basil Iwanyk en Erica Lee van Thunder Road Pictures zijn ook uitvoerend producent.

Wil je je vrienden verbazen met de laatste films en series nieuws, weetjes over beroemdheden, muziek nieuwe nummer en clips.

Wij hebben alle info die je ooit nodig zult hebben. Klik op de knop hieronder en wordt lid! Waar wacht je op?

Point Du-Jour wordt gesteund door Buchwald en Kanner Entertainment Inc. Allain wordt begeleid door UTA, Link Entertainment en Independent Talent Group.

Prada wordt gespped door UTA. Nhung wordt vertegenwoordigd door Bowery Artists.

Robson wordt vertegenwoordigd door Management 360 en Rogue Management.

Please follow and like us:
John Wick Starz prequel serie The Continental voegt vijf leden toe aan de cast, waaronder Mishel Prada uit Vida 1
Pin Share