Diary Of A Wimpy Kid Trailer toont Disney’s nieuwe geanimeerde reboot

Disney heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de nieuwe geanimeerde reboot van Diary Of A Wimpy Kid, een nieuwe adaptatie van Jeff Kinney's eerste boek in de populaire serie.

Disney heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende reboot van Diary Of A Wimpy Kid, waarin de frisse, geanimeerde beelden te zien zijn die rechtstreeks uit de originele boeken komen. De Wimpy Kid-franchise ging van start in 2010, met een live-action bewerking van het populaire kinderboek. Vier vervolgen volgden, waarvan de laatste, The Long Haul, een semi-reboot was die er in 2017 niet in slaagde fans van de franchise te boeien.

In 2020 kondigde Disney een geheel nieuwe, opnieuw opgestarte animatiefilm aan die de serie vanaf nul zal beginnen, met een bewerking van het originele boek van Jeff Kinney, waarin Greg Heffley wordt gevolgd terwijl hij door het leven op de middelbare school navigeert en de ontberingen die daarbij horen.

De eerste trailer voor de nieuwe Diary Of A Wimpy Kid is door Walt Disney Studios vrijgegeven op YouTube en is hieronder te bekijken. De trailer geeft het publiek een glimp van de animatie, die volledig is gebaseerd op de beroemde illustratiestijl van Kinney’s boeken. Van de ontmoeting tussen Greg en Rowley tot de beroemde “cheese touch”-sequentie, momenten, personages en scenario’s uit het schoolboek zijn rechtstreeks van pagina naar scherm vertaald.

Swinton O. Scott III regisseerde de nieuwe animatiefilm en heeft verschillende afleveringen van tekenfilms op zijn repertoire, waaronder Futurama en Family Guy. Aanvankelijk ontwikkeld door 20th Century Fox studio’s, werd de animatiefilm overgenomen door Disney toen zij het bedrijf kochten en bevestigd om de ontwikkeling voort te zetten. Fans van de boeken en de live-action films kunnen hun geliefde personages Greg, Rowley en meer opnieuw zien als Diary Of A Wimpy Kid exclusief naar Disney+ komt op 3 december.

Please follow and like us:
Diary Of A Wimpy Kid Trailer toont Disney's nieuwe geanimeerde reboot 1
Pin Share