Haunted Mansion film cast Danny DeVito voor hoofdrol met Owen Wilson

Acteur Danny DeVito is klaar om de hoofdrol te spelen naast Owen Wilson in Disney's aankomende The Haunted Mansion reboot film van regisseur Justin Simien.

Danny DeVito is klaar om te verschijnen naast Owen Wilson in de nieuwste poging tot een verfilming van The Haunted Mansion. Het schermicoon voegt zich bij een spannende ensemble cast met onder andere LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, en Rosario Dawson. Justin Simien, de regisseur van Dear White People, zal de film regisseren. DeVito is druk bezig geweest met het filmen van een vervolg op zijn hit uit 1988, de komedie Twins, aan de zijde van mede-acteur Arnold Schwarzenegger.

THR heeft gemeld dat DeVito zal toetreden tot de cast van Disney’s The Haunted Mansion. DeVito, die onlangs de opnames afrondde van seizoen 15 van It’s Always Sunny in Philadelphia, zal naar verluidt een zelfvoldane professor spelen in de film. Disney is al een aantal jaren bezig met de ontwikkeling van een nieuwe versie van hun iconische attractie in het pretpark na de teleurstellende ontvangst van de film uit 2003 met Eddie Murphy in de hoofdrol.

Haunted Mansion film cast Danny DeVito voor hoofdrol met Owen Wilson 1

Details over het verhaal van de film zijn onder de pet gehouden. Het script, geschreven door Spy schrijfster Katie Dippold, zou draaien om een moeder en zoon die in contact komen met een landhuis dat onderdak biedt aan een reeks paranormale figuren.

Het project heeft door de jaren heen verschillende stadia van ontwikkeling doorgemaakt. Op een gegeven moment was Oscar-winnende filmmaker Guillermo Del Toro klaar om zijn visie op The Haunted Mansion te regisseren, met Ryan Gosling in gesprek om de hoofdrol te spelen.

Fans van de attractie kunnen voorzichtig optimistisch zijn voor deze nieuwe film, die een ongelooflijk getalenteerde cast heeft verzameld. Het filmen van het project begon vorige week in New Orleans en Atlanta. Een release datum voor The Haunted Mansion is nog niet bevestigd.

Wil je je vrienden verbazen met de laatste films en series nieuws, weetjes over beroemdheden, muziek nieuwe nummer en clips.

Wij hebben alle info die je ooit nodig zult hebben. Klik op de knop hieronder en wordt lid! Waar wacht je op?

Please follow and like us:
Haunted Mansion film cast Danny DeVito voor hoofdrol met Owen Wilson 2
Pin Share