Hulu geeft eerste blik op Gillian Anderson in The Great

Hulu heeft een eerste blik vrijgegeven van Gillian Anderson als Catherine's moeder Joanna in seizoen 2 van "The Great,"

Hulu: De komedie-drama, aangekondigd als “anti-historisch”, satiriseert het verhaal van Catherine de Grote, keizerin van heel Rusland. Elle Fanning speelt de rol van Catherine in de serie, die Catherine’s opkomst naar de macht en haar huwelijk met keizer Peter III (Nicholas Hoult) in kaart brengt. Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Bayo Gbadamosi en Belinda Bromilow zijn ook van de partij.

Seizoen 2 bestaat uit 10 afleveringen en zal zien hoe Catherine Peter coupeert en de troon voor zichzelf neemt, waarna ze tegen iedereen in haar leven moet vechten om de ideologie van het tijdperk van de Verlichting naar haar onwillige land te brengen. Anderson’s Joanna is een van Catherine’s vele tegenstanders in die strijd.

“The Great” is gecreëerd en geschreven door Tony McNamara, die samen met Marian Macgowan, Mark Winemaker, Fanning, Hoult, Echo Lake’s Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff en Andrew Spaulding, Thruline’s Josh Kesselman en Ron West, en Matt Shakman, de productie leidt. Civic Center Media produceert in samenwerking met MRC Television. Bekijk de eerste beelden hierboven en hieronder.

Wil je je vrienden verbazen met de laatste films en series nieuws, weetjes over beroemdheden, muziek nieuwe nummer en clips.

Wij hebben alle info die je ooit nodig zult hebben. Klik op de knop hieronder en wordt lid! Waar wacht je op?

Hulu The Great Release 19 november!

 
Hulu geeft eerste blik op Gillian Anderson in The Great 1
Please follow and like us:
Hulu geeft eerste blik op Gillian Anderson in The Great 2
Pin Share