Mel Gibson speelt hoofdrol in actiethriller Hot Seat

Mel Gibson terug in heldenmodus voor Hot Seat!

Mel Gibson is terug in de heldenmodus voor Hot Seat , een thriller waarin hij de hoofdrol zal spelen met de productie die op 1 november in New Mexico begint. Het Lionsgate-bedrijf Grindstone Entertainment zal de distributie in Noord-Amerika verzorgen en de Highland Film Group zal de buitenlandse verkoop verzorgen. James Cullen Bressack zal regisseren. Hij hielp net Fortress met Murray en Bruce Willis, die op post is.

Randall Emmett en George Furla produceren samen met Bressack. De foto is gebaseerd op een verhaal van Leon Langford & Collin Watts. Gary Raskin en Alastair Burlingham zullen exec-producenten zijn en medefinancieren. Lionsgate wordt vrijgegeven via de langetermijndeal van Emmett en Furla.

In Hot Seat wordt een ex-hacker gedwongen in te breken bij bankinstellingen op hoog niveau door een anonieme man die een bom onder zijn stoel op zijn kantoor plaatste. Gibson speelt de man die moet proberen het gebouw met boobytraps binnen te dringen om de jongeman van de hete stoel te krijgen.

Emmett is overgestapt naar regisseur na zijn Midnight in the Switchgrass- debuut, en hij is in functie bij Wash Me in the River , met Robert De Niro, John Malkovich en Jack Huston. Emmett en Furla waren producenten van The Irishman, Silence en Lone Survivor.

Wil je je vrienden verbazen met de laatste films, roddels over beroemdheden, muziek van de week? Wij hebben alle info die je ooit nodig zult hebben

“Dit is onze derde film met Mel en we kunnen niet gelukkiger zijn om de relatie met zo’n iconische en uitzonderlijke artiest voort te zetten”, aldus Emmett en Furla.

Gibson wordt vertegenwoordigd door APA en advocaat Leigh Brecheen.

Please follow and like us:
Mel Gibson speelt hoofdrol in actiethriller Hot Seat 1
Pin Share