Catwoman werkt samen met Batwoman in geanimeerde filmtrailer

Warner Bros. Entertainment heeft een trailer vrijgegeven voor Catwoman: Hunted , DC’s nieuwste animatiefilm waarin Selina Kyle samenwerkt met Batwoman. In de film in anime-stijl kruist het titulaire personage Batwoman en een groot aantal Gothams gevaarlijkste schurken. De animatiefilm komt in 2022 uit op digitaal en Blu-ray.

In Catwoman: Hunted steelt Selina Kyle (Elizabeth Gillies) een kostbaar juweel dat haar in het vizier van zowel helden als schurken plaatst. Niet alleen moet Catwoman de meest gezochte personen van Gotham, zoals Black Mask (Jonathan Banks), Solomon Grundy (Steve Blum) en Talia al Ghul (Zehra Fazhal) ontwijken, maar ook Interpol en Gotham’s verdedigers met een caped in de vorm van Batwoman (Stephanie Beatriz). Catwoman: Hunted volgt recente DC Animated-releases zoals Batman: The Long Halloween , evenals een Injustice- animatiefilm .

De trailer voor Catwoman: Hunted is geüpload naar het YouTube-kanaal van Warner Bros.

Entertainment en geeft een eerste blik op de anime-geïnspireerde kunststijl.

De trailer laat zien hoe Selina samenwerkt met Batwoman, zich opstelt naast de held voordat ze rug-aan-rug tegen een groep vijanden staat.

De film plaagt ook een misdaadsyndicaat onder leiding van Wonder Woman schurk Barbara Minerva/Cheetah (Kirby Howell-Baptiste), evenals een horde monsterlijke schurken.

De trailer geeft ook een glimp van waar de reis van het titulaire personage haar zal brengen, met extravagante kostuumfeesten, zwaardgevechten buiten een landhuis en Catwoman die uit een vliegtuig springt en een levendige stad binnenspringt.

De Blu-ray van de film zal ook boordevol speciale functies komen, waaronder een documentaire over de geschiedenis van Catwoman.

Catwoman werkt samen met Batwoman in geanimeerde filmtrailer 1

Catwoman: Hunted is de nieuwste van DC’s geanimeerde originele films, die begon met Superman: Doomsday in 2007. In tegenstelling tot films zoals Justice League Dark: Apokolips War , die diende als afsluiting van een groter verhaal, zal Catwoman: Hunted geen deel uitmaken van een gedeelde continuïteit, in plaats daarvan met een eigen op zichzelf staand verhaal en een nieuwe, unieke cast. Catwoman: Hunted zal ook zijn eigen unieke kunststijl hebben, die zich onderscheidt van eerdere films zoals Batman: Soul of the Dragon en Justice Society: World War II .

Catwoman: Hunted belooft fans een leuk, levendig en stijlvol avontuur met de populaire DC Comics-heldin. De animatiefilm lijkt de geschiedenis van het personage als katteninbreker te combineren met criminele samenzwering en een groter complot, waardoor Selina uit haar comfortzone wordt gehaald en haar wordt uitgedaagd met een groter plot dat haar ertoe zal aanzetten een held te worden. Omdat de functie de eerste is in een nieuwe reeks geanimeerde functies, zullen fans van DC-strips genoeg hebben om naar uit te kijken wanneer Catwoman: Hunted in 2022 uitkomt.

Please follow and like us:
Catwoman werkt samen met Batwoman in geanimeerde filmtrailer 2
Pin Share