Krysten Ritter krijgt nieuwe Jessica Jones serie maar…

Krysten Ritter: Marvel heeft The Defenders weer op eigen kracht. Hun series eindigden een tijdje geleden op Netflix en fans willen hun toekomst weten, met name die van Jessica Jones. Dankzij wat werk van een van onze vertrouwde en bewezen interne bronnen, hebben we nu vernomen dat Krysten Ritter een nieuwe Jessica Jones-serie op Disney + krijgt.

Eerder oogstte Jessica Jones veel lof op Netflix. Hoewel we konden leren dat Disney+ Krysten Ritter haar rol zal zien hernemen, hebben we niet geleerd welke andere beslissingen ze hebben genomen om de nieuwe serie op hun streamingdienst te brengen.

De Defenders-personages op Netflix hadden een beslist donkerdere en gewelddadigere toon dan veel van de series die we op Disney+ zien.

Hoewel het terughalen van dezelfde actrice inhoud dat we een vergelijkbare toon kunnen verwachten in de nieuwe serie, zullen fans ongelooflijk nieuwsgierig zijn om te zien hoe de nieuwe streamingdienst met deze serie omgaat.

Melissa Rosenberg was de maker van de serie op Netflix. We hebben niet kunnen achterhalen of ze al gehecht is aan het nieuwe project.

We hebben wat inzichten over hoe Marvel de reboot van Krysten Ritter kan aanpakken op basis van rapporten over The Punisher.

Een tijdje terug hoorden we exclusief van Marvel’s plannen om Jon Bernthal terug te brengen om Frank Castle te spelen in een nieuwe Punisher-serie.

Ons rapport is onlangs bevestigd. Van wat we hebben gehoord, klinkt de nieuwe Punisher-serie alsof Frank Castle hetzelfde personage zal zijn, maar met een frisse start in zijn nieuwe serie.

Dus hoewel de acteur hetzelfde is, zullen er geen verwijzingen zijn naar gebeurtenissen uit het verleden uit zijn serie op Netflix.

Het is waarschijnlijk dat we hetzelfde kunnen verwachten van Krysten Ritter’s Jessica Jones wanneer het op Disney+ verschijnt.

Hoewel een reboot waarbij eerdere gebeurtenissen niet hebben plaatsgevonden misschien niet precies is wat fans van de originele serie willen, is het behouden van de actrice en hetzelfde personage waarschijnlijk wat fans het meest voor geïnteresseerd zijn om te zien.

We zullen kijken voor meer details om naar buiten te komen over de nieuwe serie.

Wil je je vrienden verbazen met de laatste films, roddels over beroemdheden, muziek van de week? Wij hebben alle info die je ooit nodig zult hebben

Op Netflix begon het personage van Krysten Ritter de serie als een ex-superheld die nu een privédetective is en haar leven opnieuw opstart.

Het lijkt het meest waarschijnlijk dat de nieuwe Jessica Jones-serie haar personage op een ander punt in haar tijdlijn zal ontmoeten, mogelijk een die onderling verbonden is voor andere verhalen op Disney +, zodat er cross-overs kunnen zijn.

Het zou zeker niet verbazen als we Jessica Jones eerst in andere series zien verschijnen. Als privédetective zou ze gemakkelijk kunnen verschijnen op She-Hulk, dat wordt omschreven als een legale komedieserie.

Disney+ heeft een toewijding getoond om de originele acteurs terug te krijgen voor hun rollen.

Het wordt interessant om te zien of andere belangrijke personages en acteurs naast Krysten Ritter voor Jessica Jones verschijnen.

Verschijnt Carrie-Anne Moss als Jeri Hogarth?

Zullen ze zo ver gaan om David Tennant als Kilgrave terug te halen?

Door hem terug te brengen, kunnen ze in een gebied komen van het opnieuw vertellen van hetzelfde verhaal, dus ze moeten misschien nieuwe bijrollen en personages introduceren om de Jessica Jones-reboot fris te houden.

Zeker, dit wordt een interessante uitdaging voor Disney + om aan te gaan.

Please follow and like us:
Pin Share

Enjoy this blog? Please spread the word :)