Een vrouwelijke James Bond zou het wat voor jou zijn?

James Bond mag je wel een icoon noemen na het aantal succesvolle films. Door de jaren heen en door de vele acteurs die de rol hebben waargenomen hebben we een goede voorstelling hoe James Bond er moet uitzien. Wat zou het zijn als dat allemaal veranderd zou worden? Het idee van een vrouwelijke Bond komt op de voorgrond nu Daniel Craig heeft aangekondigd dat het zijn laatste film is als Bond.

De zoektocht naar een nieuwe Bond zal opnieuw starten met de daarbij horende acteurs die de revue zullen passeren.

De laatste nieuwe Bondfilm No Time To Die blijft onder de verwachtingen. Zou het kunnen dat heel de franchise eraan toe is om een heel andere richting te nemen. 

Een vrouwelijke James Bond zou het wat voor jou zijn? 1

Er zijn fans die het idee van een vrouwelijke Bond naar voren brengen. De liefhebbers van een vrouwelijke Bond hebben de actrice Jodie Corner als kandidate aangebracht.

Waarom Jodie Corner zouden we kunnen beantwoorden met haar rol in Killing Eve waar ze een MI5 agente is en deze rol glansrijk neerzet. Corner zelf heeft gereageerd met “is Eve op haar manier haar eigen Bond? De actrice voegde er aan toe ik zeg nooit, nooit want je weet niet vooraf wat de toekomst nog zal brengen.

Wil je je vrienden verbazen met de laatste films, roddels over beroemdheden, muziek van de week? Wij hebben alle info die je ooit nodig zult hebben

Een vrouwelijke Bond zou een hele verandering zijn en het idee wat we hebben hoe Bond er moet uitzien zou helemaal verstoord worden. 

De makers van de Bond films hebben toch iets om over na te denken een sterke, stoere, aantrekkelijk vrouw in de hoofdrol die van zich af kan bijten is voor vele rollen al een succes geweest.

De vraag blijft wel of er genoeg fans hiervan overtuigd zouden kunnen worden. Een recente poll op FilmTotaal bracht een uitslag dat de mannelijke Bond nog altijd de voorkeur heeft.

Het hele plaatje van Bond zit er helemaal in bij de fans. Een sterke persoonlijkheid die de stoerheid uitstraalt en de nodige sexappeal heeft.

Het zal afwachten zijn welke richting zal uitgegaan worden eens de zoektocht begint naar de nieuwe Bond.

One thought on “Een vrouwelijke James Bond zou het wat voor jou zijn?

Comments are closed.