The 355 Trailer Jessica Chastain leidt een team om de derde wereldoorlog te stoppen.

Universal Pictures onthult een nieuwe trailer voor The 355 waarin de explosieve scènes en de vrouwelijke cast van de actie-thriller worden uitgelicht. De film draait om CIA-agente Mason “Mace” Brown terwijl ze de wereld rondreist om een team van elite-agenten van internationale organisaties samen te stellen, waaronder de rivaliserende Duitse BND-agente Marie, voormalig MI6-bondgenoot Khadijah en de bekwame Colombiaanse psychologe Graciela. De cast van The 355 wordt aangevoerd door Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Penélope Cruz en Bingbing Fan naast Sebastian Stan en Édgar Ramirez.

Informatie voor Jou die er toe doet?

Ontdek entertainment op zijn best waar u uw favoriete films, muziek, series en streaming informatie vind. Wordt lid van onze Facebookgroep! To The Point Waar Wacht Je Op?

De ontwikkeling van The 355 kwam voor het eerst op gang in 2017 toen Chastain het concept naar Dark Phoenix regisseur Simon Kinberg bracht, die later zou tekenen om de film te regisseren, te produceren en mee te schrijven, terwijl Chastain de hoofdrol zou spelen en zou produceren.

De cast werd al snel uitgebreid met Marion Cotillard, Cruz, Fan en Nyongo’o en Universal verwierf kort daarna de rechten, hoewel Cotillard later zou afhaken en Kruger in haar plaats zou worden aangetrokken.

Hoewel het filmen in juli 2019 zou beginnen, zou de release worden gehinderd door tal van vertragingen als gevolg van de aanhoudende Covid-19-pandemie.

Met nog maar drie maanden te gaan tot de komst van de film, heeft Universal Pictures een nieuwe trailer onthuld voor The 355. In de video is te zien hoe Chastain een team samenstelt van de beste spionageagentes van over de hele wereld om de Derde Wereldoorlog te voorkomen, met onder andere Nyong’o, Cruz, Kruger en Fan.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder:

Please follow and like us:
The 355 Trailer Jessica Chastain leidt een team om de derde wereldoorlog te stoppen. 1
Pin Share