Walking Dead geeft premièredatum voor seizoen 11B en geeft nieuwe kijk op tweede deel van het laatste seizoen

Slechts twee dagen voor het einde van het eerste deel van het 11e en supersized laatste seizoen van AMC’s zombie Apocalyps-serie wordt uitgezonden, heeft de show gebaseerd op Robert Kirkman’s comics onthuld wanneer het weer terug zal zijn. Het tweede deel van acht afleveringen van de Angela Kang showrun TWD zal op 20 februari 2022 in première gaan. Voor de laatste acht afleveringen van het derde deel van het laatste seizoen is nog geen debuutdatum gegeven, maar die worden in de tweede helft van volgend jaar verwacht.

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen

Wil je informatie die er toe doet?

Ontdek entertainment op zijn best waar u uw favoriete films, series en streaming informatie vind. Wordt lid van onze Facebookgroep! To The Point Waar Wacht Je Op?

“Nadenken over keuzes, doen ze er nog wel toe?” vraagt Norman Reedus’ Daryl Dixon in een teaser die AMC vandaag uitbracht samen met de aankondiging van de terugkomstdatum. Zoals je hieronder kunt zien, komt een bepaalde goed bewapende en goed georganiseerde gemeenschap opdagen om de Survivors misschien op hun plaats te zetten, in voor- en tegenspoed:

Dit weekend vindt ook het “The Badass Women of The Walking Dead Universe” panel plaats op New York Comic Con. Het panel op 10 oktober, gemodereerd door Yvette Nicole Brown, bestaat uit EP Kang, Denise Huth, Lauren Cohan en Paola Lazaro van The Walking Dead. Jenna Elfman, Karen David en Christine Evangelista van Fear the Walking Dead; en Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru en Julia Ormond van The Walking Dead: World Beyond.

Natuurlijk, hoewel TWD de moedershow eindigt, is TWD de franchise nog lang niet voorbij. Een spin-off onder leiding van Reedus en Melissa McBride is in de maak, er is nog FearTWD, en het nieuwe The Walking Dead: World Beyond op AMC. De Andrew Lincoln met Rick Grimes in de hoofdrol komt er vermoedelijk nog steeds aan van AMC en Universal en er wordt gefluisterd dat er nog veel meer komt van het bureau van ex-TWD showrunner Scott M. Gimple.

Maar voor het zover is, is er nog de finale van seizoen 11A ‘For Blood’ van 10 oktober, geschreven door Erik Mountain en geregisseerd door Sharat Raju, en, geen spoilers, maar je weet dat er een cliffhanger of twee zullen zijn.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)