Indiana Jones 5 Set Foto’s Harrison Ford en Mads Mikkelsen filmen in Italië

Nieuwe setfoto’s voor Indiana Jones 5 bieden een blik op de langverwachte productie van het vervolg in Italië en de opnames van Harrison Ford en Mads Mikkelsen. De actie-avonturenreeks, die in 1981 van start ging met Raiders of the Lost Ark, heeft Ford naast zijn rol als Han Solo in de Star Wars-franchise een grote bekendheid bezorgd. Ford heeft de rol van de titulaire professor en archeoloog in drie vervolgen vertolkt en is klaar om zijn tijd als Jones af te sluiten met de aankomende vijfde film.

Wil je informatie die er toe doet?

Ontdek entertainment op zijn best waar u uw favoriete films, series en streaming informatie vind. Wordt lid van onze Facebookgroep! To The Point Waar Wacht Je Op?

Indiana Jones 5 komt meer dan tien jaar na zijn voorganger, die er zelf bijna twee decennia over deed om van de grond te komen, en zal niet alleen Ford’s laatste rol als Indiana markeren, maar ook de eerste film in de franchise die niet door Steven Spielberg wordt geregisseerd, die ervoor koos om iemand met een frisse kijk in de regisseursstoel te laten plaatsnemen. 

Deze beslissing brengt Logan filmmaker James Mangold in de ploeg, die ook meeschrijft aan het script met Ford v. Ferrari koppel Jez en John-Henry Butterworth en een sterrencast heeft samengesteld met onder andere Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Toby Jones, Antonio Banderas en Boyd Holbrook. De productie van Indiana Jones 5 is in juni eindelijk van start gegaan in het Verenigd Koninkrijk en nu komen er nieuwe beelden naar buiten vanaf de set van de film.

De Britse publicatie Dailymail heeft nieuwe setfoto’s onthuld van de Italiaanse locatie van de productie van Indiana Jones 5.

Op de foto’s is te zien hoe Ford zijn iconische leren jas aantrekt met een verbleekt geel overhemd en een grijze broek, en hoe Mikkelsen een chiquer grijs pak en een panamahoed draagt.

Op de beelden is ook een ouder voertuig te zien dat versierd is met sierlijke bloemversieringen, vergelijkbaar met een voertuig voor de bruid en bruidegom op een bruiloft.

De nieuwe setfoto’s voor Indiana Jones 5 bieden misschien niet veel inzicht in de relatie tussen Ford’s titulaire held en Mikkelsen’s geheime karakter, maar het geeft wel een mooie glimp van hoe fans kunnen verwachten dat de twee eruit zien in de film.

 Hoewel er 13 jaar zijn verstreken sinds Ford de fedora en het leren jack aantrok, ziet de 79-jarige acteur er ongeveer hetzelfde uit als in Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull . Er was gemeld dat Ford in september weer was gaan filmen na een schouderblessure op de set tijdens een stunt, wat de bevestiging van de foto’s dat hij is genezen en werken geruststellend maakt voor oude franchisefans.

De plaag van een bruiloft in de nieuwste setfoto’s voor Indiana Jones 5 komt ook als een interessante ontwikkeling voor de film, aangezien de vorige film eindigde met het trouwen van Ford’s titulaire hoofdrolspeler en Karen Allen’s Marion.

Het is niet bevestigd dat de Raiders of the Lost Ark- ster in het vervolg zal verschijnen, waardoor een punt van nieuwsgierigheid ontstaat over wie er in de scène zou kunnen worden gelift en waarom Jones vindt dat de outfit van zijn avonturier geschikt is voor een dergelijk evenement.

Alleen de tijd zal leren wanneer Indiana Jones 5 op 29 juli 2022 in de bioscoop verschijnt.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)