What If seizoen 2 kan meer Spider-Man verhalen hebben, zegt regisseur.

Het tweede seizoen van What If bevat mogelijk meer Spider-Man verhalen, volgens regisseur Bryan Andrews. Marvel’s eerste tekenfilmserie op Disney+ ging in augustus in première en heeft afgelopen woensdag het eerste seizoen afgerond. In negen weken tijd werden cruciale momenten uit de MCU-tijdlijn opnieuw bekeken en werd er nagedacht over de vraag wat er zou zijn gebeurd als de gebeurtenissen een beetje anders waren verlopen. What If…? is samen met Loki de enige twee Marvel series die tot nu toe zijn verlengd voor een tweede seizoen.

Wil je informatie die er toe doet?

Ontdek entertainment op zijn best waar u uw favoriete films, series en streaming informatie vind. Wordt lid van onze Facebookgroep! To The Point Waar Wacht Je Op?

Een paar van de meest opvallende verhaallijnen die in seizoen 1 te zien waren, zijn Peggy Carter (Hayley Atwell) die het supersoldatenserum neemt in plaats van Captain America om Captain Carter te worden en T’Challa (Chadwick Boseman) die Star-Lord wordt in plaats van Peter Quill.

De serie bevatte ook meer ensemble afleveringen waarin de Avengers op mysterieuze manier werden gedood, een andere waarin ze een zombie apocalyps afsloegen, en seizoen 1 bereikte zijn hoogtepunt met de vorming van de Guardians of the Multiverse.

Wat echter opvallend ontbrak in seizoen 1 waren afleveringen rond de fan favoriete held, Spider-Man.

Nu seizoen 1 van What If…? tot een einde is gekomen, kijkt het creatieve team van de serie vooruit naar de oneindige mogelijkheden die hierna liggen voor seizoen 2 van de serie die het multiversum in het middelpunt zet.

Tijdens een interview met Comicbook liet Bryan Andrews, regisseur en uitvoerend producent van de serie, doorschemeren dat toekomstige verhalen over Spider-Man waarschijnlijk zijn, hoewel hij niet kon zeggen of ze al dan niet zullen plaatsvinden tijdens het tweede seizoen, dat momenteel in ontwikkeling is.

Lees hieronder wat Bradley te zeggen had.

Nou, we kunnen niet te veel praten over wat er wel of niet gaat gebeuren in Seizoen 2. Maar we houden wel van Spider-Man, dus wie weet wat er in de toekomst kan gebeuren.

Maar ja, we houden van al die dingen, dus het is gewoon een kwestie van als we in staat zijn om genoeg shows of seizoenen te doen, wie weet wat we zullen krijgen.

We zullen zeker in staat zijn om hopelijk, op dat punt ofwel personages te herbekijken of personages te herbekijken op een manier waarmee we vertrouwd zijn en ze dan op een andere manier te bekijken.

Snap je wat ik bedoel? Maar wat seizoen 2 betreft, kunnen we daar nog niets over zeggen.

What If…? bedenker en hoofdschrijver A.C. Bradley onthulde onlangs dat alle scripts voor seizoen 2 al klaar zijn, dus als er Spider-Man-centrische verhalen zijn, dan zijn die waarschijnlijk al geschreven en kan Andrews die informatie alleen nog niet onthullen.

Bradley zei ook dat het tweede seizoen meer uit Phase Four zal halen, en hintte op afleveringen rond personages van Black Widow, Shang-Chi, en Eternals. Het is logisch dat ze een film verder gaan in Phase Four naar Spider-Man: No Way Home en verhalen aanpakken met de muur kruipende superheld.

Spider-Man verscheen al in Episode 5, “What If… Zombies?!” (ingesproken door Hudson Thames in plaats van Tom Holland), maar fans willen zeker een hele aflevering rond Peter Parker zien, zoals Peggy, T’Challa, en Doctor Strange kregen in seizoen 1.

Spider-Man: No Way Home komt uit op 17 december en het is al duidelijk dat het een verhaal wordt met meerdere verhalen, dus het zal interessant zijn om te zien hoe What If…? alternatieve Spider-Man verhalen aanpakt, als ze besluiten om die weg in te slaan.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)