Nieuwe Resident Evil Trailer neemt ons mee terug in Umbrella Corp.

Het is zo’n vijf jaar geleden sinds de laatste Resident Evil speelfilm. Maar vandaag komt er een einde aan die droogte, want de Resident Evil: Welcome To Raccoon City trailer is vrijgegeven en het lijkt erop dat we helemaal teruggaan naar het begin. Terugkeren naar de oorsprong van de massaal populaire Resident Evil franchise, fan, en filmmaker Johannes Roberts brengt de games tot leven voor een geheel nieuwe generatie van fans.

In Resident Evil: Welcome To Raccoon City, ooit de bloeiende thuishaven van de farmaceutische gigant Umbrella Corporation, is Raccoon City nu een stervend stadje in het Midwesten.

De exodus van het bedrijf heeft de stad achtergelaten als een woestenij… met een groot kwaad dat onder de oppervlakte broeit. Wanneer dat kwaad wordt losgelaten, moet een groep overlevenden samenwerken om de waarheid achter Umbrella te ontdekken en de nacht door te komen.

Johannes is waarschijnlijk het meest bekend van het regisseren van 2017’s sleeper shark hit 47 Meters Down en het vervolg 47 Meters Down: Uncaged.

Wil je informatie die er toe doet?

Ontdek entertainment op zijn best waar u uw favoriete films, series en streaming informatie vind. Wordt lid van onze Facebookgroep! To The Point Waar Wacht Je Op?
Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)