Lost In Space seizoen 3 Netflix onthult premièredatum en eerste foto’s

Netflix’s Lost in Space lanceert op 1 december zijn derde en laatste missie, en de streamer heeft een stapel eerste beelden en een teaser trailer vrijgegeven. Lost in Space is een moderne heruitvoering van de klassieke sciencefictionserie uit de jaren zestig. Het verhaal speelt zich 30 jaar in de toekomst af, kolonisatie in de ruimte is nu een realiteit, en de familie Robinson behoort tot degenen die getest en geselecteerd zijn om een nieuw leven op te bouwen in een betere wereld.

Maar wanneer de nieuwe kolonisten op weg naar hun nieuwe thuis abrupt uit koers raken, moeten ze nieuwe allianties smeden en samenwerken om te overleven in een gevaarlijke buitenaardse omgeving, lichtjaren verwijderd van hun oorspronkelijke bestemming.

Sterren in de serie zijn Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, en Parker Posey.

Uitvoerend producent en showrunner Zack Estrin verklaarde zijn beslissing om de serie na drie seizoenen te beëindigen toen hij in maart een algemene deal met de streamer tekende.

“Vanaf het begin hebben we dit specifieke verhaal van The Robinsons altijd gezien als een trilogie,” zei Estrin. “Een driedelig episch familieavontuur met een duidelijk begin, midden en einde.

Het is ook vermeldenswaard dat, met wat deze personages elke aflevering moeten doorstaan om te overleven als iemand het verdient om op adem te komen voor hun volgende missie dan zijn het Will, Penny, Judy, Maureen, John, Don West, Dr. Smith en The Robot. Uiteraard ook Debbie de Kip.

Dus terwijl dit hoofdstuk van Lost In Space tot een opzwepend einde komt, ben ik enthousiast over het blijven verkennen van nieuwe verhalen met mijn vrienden bij Netflix, en voor alle ongelooflijke mogelijkheden die in het verschiet liggen.”

Lost In Space seizoen 3 Netflix onthult premièredatum en eerste foto's 1
(L naar R) Maxwell Jenkins als Will Robinson, Mina Sundwall als Penny Robinson Diyah Pera/Netflix
Lost In Space seizoen 3 Netflix onthult premièredatum en eerste foto's 2
Ignacio Serricchio als Don West Diyah Pera/Netflix
Lost In Space seizoen 3 Netflix onthult premièredatum en eerste foto's 3
Lost In Space. Taylor Russell as Judy Robinson Diyah Pera/Netflix
Please follow and like us:
Lost In Space seizoen 3 Netflix onthult premièredatum en eerste foto's 4
Pin Share