Hulu bestelt scriptserie Candy Montgomery True Crime, Jessica Biel speelt de hoofdrol na vertrek van Elisabeth Moss

Hulu heeft de scripted true crime-serie over Candy Montgomery besteld, met Jessica Biel nu verbonden aan de ster. Het project werd voor het eerst aangekondigd als zijnde in de werken in juli 2020, landing op Hulu in december. Op dat moment was “The Handmaid’s Tale” ster Elisabeth Moss bevestigd om de hoofdrol te spelen. Volgens een persoon met kennis van de situatie, heeft Moss afgezegd als gevolg van planningsconflicten.

De serie vertelt het waargebeurde verhaal van Montgomery, een Texaanse huisvrouw die in 1980 haar vriendin Betty Gore met een bijl vermoordde. Biel zal de rol van Montgomery spelen.

Wil je informatie die er toe doet?

Ontdek entertainment op zijn best waar u uw favoriete films, series en streaming informatie vind. Wordt lid van onze Facebookgroep! To The Point Waar Wacht Je Op?

Verschillende leden van het team achter de Hulu/UCP true crime serie “The Act” zullen zich weer verenigen voor “Candy”. Robin Veith schreef het “Candy” pilot script en zal dienen als uitvoerend producent van de serie. Nick Antosca zal dienen als uitvoerend producent onder zijn banner Eat the Cat samen met Alex Hedlund.

Michael Uppendahl zal de pilot regisseren en uitvoerend produceren. Biel en Michelle Purple zullen de productie leiden via Iron Ocean. Jim Atkinson en John Bloom zullen optreden als adviserende producenten. De serie is afkomstig van UCP en 20th Television. Zowel Veith als Antosca hebben een totaalcontract bij UCP.

Biel werd in 2018 genomineerd voor een Emmy voor haar hoofdrol in seizoen 1 van het USA Network misdaaddrama “The Sinner.” De serie bleek een grote kijkcijfertrekker te zijn voor het netwerk, met het vierde seizoen dat op 13 oktober in première gaat. Biel en Purple blijven aan de show verbonden als uitvoerende producenten. Iron Ocean produceert momenteel ook de hit Freeform-serie “Cruel Summer”, waarvan seizoen 2 dit najaar in productie zal gaan.

Biel is ook bekend voor haar hoofdrollen in shows als “7th Heaven” en in films als “The Illusionist”, “Hitchcock”, “The A-Team”, en “New Year’s Eve”.

Ze wordt gesteund door WME, LBI Entertainment, Morris Yorn, en The Lede Company.

Dit is nu de tweede script show over de Montgomery zaak. HBO Max werkt momenteel aan een eigen versie van het verhaal getiteld “Love and Death”, met Elizabeth Olsen in de rol van Montgomery en Lily Rabe in de rol van Gore.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)