Seizoen 5 premièremaand van populaire serie The Crown aangekondigd door netflix lees er hier alles over

Vers van zijn formidabele sweep bij de 73e jaarlijkse Emmy Awards, zal Netflix’s The Crown volgend jaar terugkomen voor nog meer koninklijk drama. Netflix, tijdens haar Tudum fan evenement op zaterdag, onthulde dat The Crown zal terugkeren voor seizoen 5 november 2022. De aankondiging werd gedaan door Imelda Staunton, die de rol van koningin Elizabeth op zich neemt, in een video vanaf de set van de show. The Crown zou aanvankelijk eindigen met het komende vijfde seizoen, maar de maker van de serie, Peter Morgan, draaide de beslissing terug en deelde mee dat het Emmy-winnende drama in feite zal eindigen met de zesde aflevering.

Seizoen 5 begon in juli met de opnames, met een complete verversing van de cast. Staunton speelt koningin Elizabeth, Lesley Manville is prinses Margaret, Jonathan Pryce speelt prins Philip, Jonny Lee Miller speelt John Major, Dominic West neemt prins Charles voor zijn rekening en Elizabeth Debicki figureert als prinses Diana. Khalid Abdalla zal ook te zien zijn als Dodi Fayed.

Deadline begrijpt dat de verhaallijnen in seizoen 5 Prinses Diana’s bombastische BBC Panorama interview zal omvatten, dat de afgelopen weken de krantenkoppen haalde nadat een onderzoek de volledige omvang van het bedrog van verslaggever Martin Bashir onthulde bij het verkrijgen van de primeur.

The Crown wordt geproduceerd door Left Bank Pictures in samenwerking met Sony Pictures Television. Het is geproduceerd door Peter Morgan, Suzanne Mackie, Stephen Daldry, Andy Harries, Benjamin Caron, Matthew Byam Shaw en Robert Fox met Michael Casey, Andy Stebbing, Martin Harrison en Oona O Beirn als producenten.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)