John Cena verslaat The Rock voor het presidentschap in nieuwe politieke thriller film Independent met ster Kathy Bates

Wie zal het eerst in het Oval Office belanden? Blijkbaar is dat John Cena, die het in de politiek eerder probeert dan zijn vriend The Rock op het witte doek, in ieder geval! John Cena, 44, neemt een politieke wending in zijn nieuwste film, The Independent, samen met veteraan actrice en Oscar winnares, Kathy Bates, 73. De thriller, die in november van dit jaar zal draaien, is het eerste drama met een politiek thema voor de professionele worstelaar die acteur is geworden, een carrière die niet veel verschilt van zijn tijdgenoot, Dwayne “The Rock” Johnson, 49.

Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen
Megan Fox & Kourtney Kardashian poseren in lingerie en voeren elkaar fruit in sexy fotoshoot – Foto’s
Kan een hond borstkanker in een vroeg stadium opsporen en daardoor je leven redden lees het verhaal van Daisy en haar Labrador

The Rock vertelde in april over zijn mogelijke deelname aan de presidentsverkiezingen, nadat uit een opiniepeiling bleek dat 46 procent van de Amerikanen bereid zou zijn om hem als opperbevelhebber te overwegen.

“Ik weet niet zeker of onze Founding Fathers ooit een kale, getatoeëerde, half zwarte, halfamoïsche, tequila drinkende, pick-up truck rijdende en een man met een heuptasje bij hun club hadden verwacht,” twitterde de Jumanji ster op 10 april.

Het lijkt erop dat John hem voor is – cinematografisch, in ieder geval!

The Independent, dat zich afspeelt tijdens “de laatste weken van de meest ingrijpende presidentsverkiezingen in de geschiedenis,” volgt “een idealistische jonge journaliste (Jodie Turner-Smith van Queen & Slim) die samenwerkt met haar idool (Succession-ster Brian Cox) om te graven in een samenzwering die het lot van de verkiezing omringt. Zowel Blockers-ster John als Misery-actrice Kathy spelen presidentskandidaten die gebrand zijn op een overwinning.

Kathy Bates
Kathy Bates

“We zijn ongelooflijk enthousiast om samen te werken met Kathy Bates en John Cena aan The Independent,” zei Brian O’Shea, een uitvoerend producent van de film. “Kathy’s uitzonderlijke acteerkwaliteiten, gecombineerd met Cena’s wereldwijde aantrekkingskracht en vermogen om op het scherm te transformeren, maken hen ongelooflijke toevoegingen aan deze film. We kunnen niet blijer zijn dat ze getekend hebben.” Wij zijn ook enthousiast om dit duo het tegen elkaar op te zien nemen!

John Cena
John Cena
Blijf Scrollen Om Verder Te Lezen
Kylie Jenner Badpakkencollectie Kylie Swim
Eetstoornissen is een ernstig ziekte wat zijn de signalen

Het politieke drama komt na John’s succesvolle rol als Peacemaker in The Suicide Squad die in augustus in première ging. John ging op hilarische wijze naar die première in zijn eigenlijke Peacemaker-kostuum, en hij neemt zijn Peacemaker-rol ook mee naar HBO Max voor een Suicide Squad spinoff-serie. De WWE standout speelde onlangs ook in de rom-com Vacation Friends die deze zomer in première ging op Hulu en uiteindelijk records brak als de meest bekeken originele film van de streamingdienst in zijn openingsweekend.

Please follow and like us:
Pin Share

Geef een antwoord

Enjoy this blog? Please spread the word :)