Kim Kardashian begint ‘Dag 1’ van productie op nieuwe Hulu-show 3 maanden na einde ‘KUWTK’

Attentie, Kardashian stans: Kim Kardashian en co. zijn begonnen met de productie van hun nieuwe show voor Hulu! Bible. De Kardashians zijn weer aan het werk! Kim Kardashian tipte dat de productie is begonnen van haar nieuwe show voor Hulu. De update komt slechts drie maanden nadat Keeping Up With the Kardashians haar 20ste en laatste seizoen afsloot in juni. De SKIMS-oprichtster, 40, deelde een kiekje van een microfoonpakket op haar Instagram Story op donderdag 23 september en schreef: “Dag 1.”

Kim en de rest van de Kardashian-Jenner familie kondigden hun meerjarige samenwerking met Hulu al in december 2020 aan. Er is nog niet al te veel bekend gemaakt over de deal, alleen dat de familie “wereldwijde content zal creëren” exclusief voor de streamer. Wat betreft de nieuwe serie, een titel en première datum is nog niet aangekondigd, maar het zal naar verluidt ergens later dit jaar debuteren.

Tijdens de Disney Upfronts in mei (de streamer is eigendom van Disney), onthulde Kris Jenner de nieuwe serie en noemde het een nieuw hoofdstuk. “In de nieuwe show zul je ons zien evolueren als een familie,” zei ze. “Fans willen dat we zijn wie we zijn en sinds moment één zijn ze emotioneel geïnvesteerd in onze show, net als wij. De fans zullen het geweldig vinden om te zien hoe we de reis voortzetten. Ik kan nog niet veel zeggen over wat komen gaat, maar spoiler: we gaan er fantastisch uitzien en iedereen gaat kijken.”

De moeder noemde de overgang een “no brainer” tijdens het evenement. “Samenwerken met Disney was een no-brainer. We zijn grote Bachelor fans en ik hou van American Idol,” zei Kris. “Hulu is de perfecte plek voor onze nieuwe show omdat het de plek is waar je momenteel elk seizoen van Keeping Up With The Kardashians kunt bijbenen. Hulu voelt als familie en ze omarmden het idee van een nieuwe show meteen met zulke open en gastvrije armen.”

Met dag één van de productie in volle gang, worden het een paar hectische maanden voor Kim. De ster zal haar debuut maken als gastpresentatrice in het 47ste seizoen van Saturday Night Live, dat op 2 oktober in première gaat met Owen Wilson en Kacey Musgraves als muzikale gast. Kim is aangetrokken om de aflevering van 9 oktober te presenteren met muzikale gast Halsey. Ze vierde het nieuws op Twitter op 22 september door te schrijven: “OMFG no turning back now!!!! LOL Ik ben de presentatrice van SNL!!!!!!”