Hey Dj Bolo speciaal voor jullie een remix van Drake’s beste nummer Way 2 sexy je kan de mix nu beluisteren

Edgar Avalos, beter bekend als DJ BOLO, is een bloeiende jonge artiest uit de Bay Area van Californië, die zijn stempel wil drukken op de muzikale geschiedenisboeken en zijn carrière naar het volgende niveau wil tillen. DJ BOLO geeft alles wat hij heeft voor zijn carrière en is altijd op zoek naar nieuwe manieren om zijn vaardigheden aan de massa’s te tonen en doet precies dat in zijn nieuwste remix. BOLO is opgewonden over wat hem nog te wachten staat en weet wat hij moet doen om het niveau te bereiken waarop hij wil staan, hij moet nu alleen nog vertrouwen hebben in het proces.

Door Drake’s hit “Way 2 Sexy” te nemen en er zijn eigen draai aan te geven, heeft DJ Bolo dit nummer naar een hoger niveau getild en kijkt hij ernaar uit om er een serieuze impuls aan te geven in de toekomst. Met een zware focus op het brengen van hoge energie en het implementeren van zijn latin roots in zijn muziek, breidt BOLO’s elektrische stijl het bereik van het nummer volledig uit. Als dit in de juiste handen komt, zou het wel eens een Latin clubbanger voor de komende jaren kunnen worden.

Er bestaat geen twijfel over dat DJ BOLO heeft wat nodig is om zijn dromen waar te maken, en het is slechts een kwestie van tijd voordat hij dat doet. Zijn eindeloze hoeveelheden puur talent en hoge energie onderscheiden hem van de rest en de kloof wordt alleen maar groter. Houd je ogen open voor DJ BOLO’s naam, want je zult hem binnenkort overal tegenkomen.

Please follow and like us:
Hey Dj Bolo speciaal voor jullie een remix van Drake's beste nummer Way 2 sexy je kan de mix nu beluisteren 1
Pin Share