Sandra Bullock gaat make-upvrij in ijzingwekkende eerste blik voor haar volgende Netflix Thriller ‘The Unforgivable’

Sandra Bullock speelt een ex-gevangene die werd opgesloten voor een ‘gruwelijke’ misdaad in deze eerste blik op haar nieuwe Netflix-film ‘The Unforgivable’.

Sandra Bullock , 57, ziet er moeiteloos mooi uit in deze eerste blik op haar nieuwe Netflix-film, The Unforgivable . Op de foto die op 21 september werd vrijgegeven om de drama-thriller te promoten, is de actrice te zien in een geel met wit button-down shirt terwijl ze in een gevangenisspiegel staart zonder een greintje make-up op haar gezicht. Haar wang lijkt gekneusd en haar lip lijkt een beetje ingesneden terwijl ze naar haar eigen spiegelbeeld staart.

In de film speelt Sandra Bullock Ruth Slater, een vrouw die net uit de gevangenis komt na een gevangenisstraf van 20 jaar. “Mijn personage is iemand die 20 jaar vastzit voor een behoorlijk gruwelijke misdaad en vrijkomt”, vertelde Sandra Bullock aan Entertainment Weekly . “Er zijn verschillende mensen wiens leven ze heeft beïnvloed door deze misdaad die ze heeft begaan, en er is veel haat, woede, bitterheid en verdriet verbonden aan haar vrijlating. 

Ze wil deze ene persoon vinden, de enige familie die ze had toen ze naar binnen ging, en je blijft jezelf afvragen: ‘Waarom kun je het niet laten gaan? Dit familielid was getraumatiseerd door jouw acties – laat het los! Stop met het opnieuw schaden van deze mensen.’”

“Het achterhalen van de achtergrond van het verhaal waarom ze deed wat ze deed, is een beetje de whodunnit hiervan,” zei Sandra, die ook een van de producenten van de film is, over het project. “Het is een moordmysterie in een zeer complex karakterdrama.”

De film heeft ook hoofdrollen voor Jon Bernthal, Vincent D’Onofrio, Viola Davis, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan, Emma Nelson, Will Pullen en Thomas Guiry. The Unforgivable, dat is gebaseerd op een driedelige Britse miniserie, wordt op 24 november in geselecteerde theaters uitgebracht. Het is ook beschikbaar op Netflix op 10 december.