Netflix brengt opwindend nieuws voor fans van My Unorthodox Life, die reikhalzend zullen uitkijken naar het 2e seizoen

Netflix heeft “My Unorthodox Life” voor een tweede seizoen verlengd. Het programma speelt in de hoofdrol fashion executieve Julia Haart, die de ultra-orthodoxe gemeenschap waarin ze werd opgevoed verliet om de moderne wereld te veroveren. De serie zonder script volgt haar en haar vier kinderen in hun leven sinds ze hun extreem religieuze Joodse gemeenschap hebben verlaten.

Haart is nog steeds een trotse Joodse vrouw, maar niet religieus, en is nu de CEO van Elite World Group, een van ‘s werelds grootste modellen- en talentmanagementbureau.

Pak nu je voordeel op Huishoudmiddelen van onder meer Robijn en Arial

Dagdeal enkel geldig op 22 september 2021 Wees er op tijd bij

Haart groeide op in Monsey in upstate New York waar ze na een gearrangeerd huwelijk vier kinderen kreeg. Ze had nog nooit een eerste afspraakje gehad en had geen carrière.

Op 35-jarige leeftijd begon ze het idee te verkennen om naar de buitenwereld te vertrekken door boeken te lezen en televisie en films te kijken. Nog geen 10 jaar geleden, op 43-jarige leeftijd, besloot zij haar gemeenschap te verlaten en op eigen benen te gaan staan.

In acht jaar tijd lanceerde Haart haar eigen schoenencollectie, werd ze creatief directeur van La Perla en is ze nu CEO en mede-eigenaar van Elite World Group in New York City.

Ondanks het feit dat de show wat tegenwind kreeg van de orthodoxe gemeenschap, zegt Haart dat haar missie uitsluitend is om vrouwen te helpen niet de behoefte te voelen om een man om toestemming te vragen.

Als CEO van Elite heeft Haart het agentschap omgevormd tot een talent-mediabedrijf dat vrouwen aanmoedigt om hun eigen merken op te bouwen, zodat ze volledige zeggenschap krijgen over hun carrière en hun leven.

“Mijn enige probleem is het fundamentalisme,” vertelde Haart eerder aan Variety. “Ik wil het duidelijk maken: ik hou ervan om Jood te zijn. Dit heeft niets met jodendom te maken en dit heeft niets met religie te maken. Ik heb heel veel mooie dingen geleerd van mijn gemeenschap en mijn religie, en ik denk dat alle religie mooi is. Ik denk alleen niet dat het mooi is als je zegt dat mannen beter zijn en vrouwen slechter.”

Besparen in nu het moment!

Dagdeal enkel geldig op 22 september 2021 Wees er op tijd bij

Haart vertelde Variety dat ze haar show graag op Netflix wilde hebben vanwege het grote wereldwijde bereik.

“Dit kan van toepassing zijn in elk land, elke regering, elke instelling die vrouwen neerzet,” zei ze in een interview toen de show in première ging. “Ik hoop dat mensen uit verschillende landen en rangen en standen dit kunnen bekijken en zich op hun eigen manier hiermee kunnen verbinden.

“My Unorthodox Life” ging afgelopen juli in première, en het eerste seizoen wordt momenteel gestreamd op Netflix. Seizoen 2 zal meer “mode, familie, vrouwelijke empowerment, geloof, fabulousness, en natuurlijk, Haart,” volgens Netflix.

Haart dient als uitvoerend producent op de serie samen met Jeff Jenkins, Ross Weintraub en Reinout Oerlemans. De show is afkomstig van Jeff Jenkins Productions in samenwerking met 3BMG.

Please follow and like us:
Netflix brengt opwindend nieuws voor fans van My Unorthodox Life, die reikhalzend zullen uitkijken naar het 2e seizoen 1
Pin Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.