Kate Winslet Bestookt Met Vragen Over 2e Seizoen Mare Of Easttown

Kate Winslet die een Emmy won voor haar rol in Mare Of Easttown wordt met vragen bestook of er een tweede seizoen komt. Zondag 19 september won de serie groot bij de Emmy’s. Kate Winslet won een Emmy maar ook Juliane Nicholson en Evan Peters wonnen hun Emmy. Nu is de vraag komt er een tweede seizoen?

Kate Winslet vertelde dat ze daar geen duidelijk antwoord op kon geven. Kate speelt in de serie Mare Seehan. Ze vertelde dat er gesprekken zijn over een tweede seizoen. Het succes heeft ons allemaal verrast.

Op dit moment is er nog geen enkele bevestiging dat er een tweede seizoen aakomt. Volgens Kate moet er eerst nagedacht worden wat een tweede seizoen zou moeten brengen, waar het naar toe gaat en er moet een volledig verhaal zijn voor een tweede seizoen.

Winslet twijfelt er echter aan of ze seizoen 1 kunnen evenaren. Voor seizoen twee willen ze dan ook een seizoen brengen dat boeiend en vermakelijk is.

Kate Winslet kon geen antwoorden geven. Het enige dat ze op de vraag kon antwoorden was dat ze zullen zien en dat ze echt niet wist wat er zou gebeuren en hoe het verder zou gaan.

Rekening houdend met de grote winst op de Emmy’s zullen er wel een aantal hoofden bij elkaar komen om te bekijken wat er mogelijk is, en hoe een tweede seizoen er zou kunnen of moeten uit zien.

Het zal afwachten worden of er een tweede seizoen zal komen.

The Mare of Easttown is te zien op HBO en HBO Max. Voor Vlaanderen kan je de serie bekijken op streamz.