Netflix Wat Is Er Nieuw Te Zien Vanaf 20 September 2021

Netflix: Welke series mogen we vanaf 20 september 2021 verwachten en natuurlijk zien we ook naar de films. Wil je graag weten wat er naar Netflix komt vanaf maandag 20 september? Zoals altijd zijn er goede en minder goede titels voor de komende week. Bekijk de titels met extra informatie, wanneer je de titels kan zien op netflix en een link rechtstreeks naar de netflix site waar je dan kan kiezen om een herinnering te laten sturen als je echt enthousiast bent om een titel te bekijken.

Na een lange tijd van inactiviteit hebben we Epic Place nieuw leven in geblazen. Je vind er meer over beroemde personen, eten, gezondheid, levensstijl, mode en reizen. Wat we zeker aanraden is het artikel over eetstoornissen en de nieuwe badpakkencollectie Kylie Swim.

Miniserie beschikbaar vanaf vrijdag
Een charismatische jonge priester arriveert in een troosteloos stadje. Hij brengt grootse wonderen, onheilspellende mysteries en nieuwe religieuze passie met zich mee.

Vanaf woensdag
Na een dodelijke inbraak in het nieuwe huis van een echtpaar, gaat de getraumatiseerde vrouw op zoek naar antwoorden. Ze ontdekt dat het echte gevaar nog op de loer ligt.

Miniserie beschikbaar vanaf woensdag
Eind jaren 70 beweert een beschuldigde serieverkrachter dat zijn gedrag wordt bepaald door meerdere persoonlijkheden. De gerechtelijke strijd houdt Amerika in de ban.

Seizoen1 vanaf vrijdag
Meesterdief Mehdi wil zijn familie beschermen tegen een machtige drugsbaron en belandt met zijn team bedreven overvallers in een wrede en dodelijke territoriumstrijd.

Seizoen 1 vanaf woensdag
In de jaren 60 sluit een overlevende van de Holocaust zich aan bij een groep amateurspionnen die op zoek gaat naar nazi’s die na WO II naar Spanje zijn gevlucht.

Nieuwe afleveringen vanaf donderdag
Meliodas neemt de Geboden in zich op, zodat hij de Demonenkoning kan worden en Elizabeth kan redden. Ban zwerft door het vagevuur om de ziel van zijn kapitein te redden.

Seizoen 2 vanaf vrijdag
De zoektocht naar antwoorden wordt urgenter. Puleng raadt Fiks aan om een complexe waarheid te overwegen terwijl ze laveert binnen een hechte club vrienden en vijanden.

Vanaf vrijdag
Een vrouw die een zwaar verlies heeft geleden, worstelt met een brutale vogel die haar tuin heeft overgenomen en een echtgenoot die niet weet hoe hij nu verder moet.

Seizoenen beschikbaar                       Vanaf maandag
In een superstore in St. Louis probeert een groep werknemers met unieke persoonlijkheden om te gaan met klanten, het dagelijkse werk en elkaar.

Vanaf woensdag
Als de slimme, maar sociaal onhandige Tetê naar een nieuwe school gaat, wil ze er koste wat kost bij horen. Haar populairste klasgenootje denkt daar echter anders over.

Seizoen 2 vanaf donderdag
In het ziekenhuis, waar elke patiënt en elk verhaal telt, worden de vijf vrienden geconfronteerd met de positieve en negatieve kanten van het leven als arts en als mens.

Seizoen 1 vanaf vrijdag
In deze grimmige realityserie worden ruzies, flirtpartijen en wc-gesprekken tussen de gedetineerde vrouwen getoond in het Orleans Justice Center in New Orleans.

Volume 4 vanaf woensdag
Sam en Lionel uit de toekomst, die tijdens de pandemie zijn herenigd, kijken in de vorm van een jaren 90-musical terug op hun geniale laatste jaar samen in Winchester.

Seizoen 1 vanaf woensdag
De camera’s die de politie van Bengaluru tijdens het werk volgen, bieden een zeldzame blik op de complexe en interne werking van vier grote misdaadonderzoeken.

Seizoen 2 vanaf dinsdag
Op zoek naar een perfecte match storten zeven jonge volwassenen op het autismespectrum, waaronder een paar oude bekenden, zich in de verbluffende wereld van het daten.

Seizoen 1 vanaf vrijdag
Op Sicilië is een moedige antimaffiacoalitie actief. Maar wat gebeurt er als degenen die de georganiseerde misdaad bestrijden, zelf van misdaad worden beschuldigd?

Seizoen 1 vanaf donderdag
Een man die de kost probeert te verdienen in Bangkok, gaat bij een reddingsdienst werken en komt erachter dat hij een samenzwering in de stad moet ontrafelen.

Vanaf donderdag
Nadat bijna al haar familieleden bij een terroristische bomaanslag zijn omgekomen, sluit een jonge vrouw zich onbewust aan bij de groep die hen heeft vermoord.

Seizoen 2 vanaf vrijdag
Vaibhav en zijn vrienden zetten hun jacht op een felbegeerde IIT-plek voort en proberen zich niet te laten overweldigen door academische druk of tieneronzekerheden.

Vanaf dinsdag
Arcadespelletjes, dagen sleeën en een kuur tegen de hik. Chrissy, het nieuwsgierige zusje van Cory Carson, gaat er in haar eentje op uit om de hele stad te verkennen!

Vanaf woensdag
Vrijgegeven documenten onthullen het leven van Otto Skorzeny, een bondgenoot van Hitler die na WO II naar Spanje vluchtte en adviseur werd van presidenten wereldwijd.

One thought on “Netflix Wat Is Er Nieuw Te Zien Vanaf 20 September 2021

Comments are closed.